Μεγάλο σοκ σήμερα το πρωί γύρω στις 9.30′ για όσους βρέθηκαν στο Λιμάνι Αργοστολίου, όπου ένας 35χρονος πάτησε ξαφνικά γκάζι και έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, απ’ όπου ανασύρθηκε νεκρός.

Μέσα στον πανικό και την κινητοποίηση που δημιουργήθηκε, έφθασαν στο σημείο πρώτα το Λιμενικό και μετά η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, όπου στήθηκε επιχείρηση διάσωσης του οδηγού, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε μιά στιγμή που το τοπικό φέρι Αργοστολίου-Ληξουρίου έφθανε στο σημείο για να αποβιβάσει αυτοκίνητα και επιβάτες, όπου έντρομοι βρέθηκαν μπροστά σ’ αυτήν την εικόνα.

Δύτες και κάποιοι πολίτες έπεσαν στη θάλασσα για να βοηθήσουν, πλην όμως ο οδηγός δεν έδειχνε σημεία ζωής και μεταφέρθηκε επειγόντως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός ήταν ένας γνωστός Αργοστολιώτης και ο πατέρας του έχει επιχειρήσεις διατροφής. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ για το τραγικό συμβάν έρευνα διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή.

  • Οι φωτογραφίες είναι από το kefaloniapress.