Τιμητική συναυλία στον καταξιωμένο Κεφαλονίτη στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 8:30 μ.μ. με τίτλο «Η ζωή μου ένας στίχος» στον Αύλειο Χώρο του Ξενία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (φωτό) τιμά με τη συμμετοχή της, τον Σαράντη Αλιβιζάτο τον άνθρωπο που της χάρισε τόσες επιτυχίες όπως τα τραγούδια: Θάλασσες, Σημάδι, Άγγελε μου και φονιά από το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ (τραγούδια για την Κωνσταντίνα) με την υπογραφή του Μάριου Τόκα και του Σαράντη Αλιβιζάτου, όπως επίσης και το «Θα φύγω με τους φίλους μου για Καΐρο» (Σαράντης Αλιβιζάτος-Παναγιώτης Μαθιέλλης).

Τη βραδιά αφιέρωμα στο Σαράντη Αλιβιζάτο θα πλαισιώσουν επίσης οι καλλιτέχνες: Λαμπρινή Καρακώστα καθώς και οι Κεφαλονίτες τραγουδιστές Μάκης και Σπύρος Καραβιώτη και Άγγελος Ανδρεάτος, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό αφιέρωμα στα ωραιότερα και δημοφιλέστερα τραγούδια του μεγάλου μας στιχουργού, από όλες τις περιόδους της καλλιτεχνικής του δημιουργίας.

Τραγούδια όπως: Αχ Αννούλα του χιονιά, Σ ’αγαπώ σαν τον ήλιο του Μάη, Ένα γράμμα, Η νύχτα μυρίζει γιασεμί, θα ταξιδέψουν το κοινό σε μια συναυλία όπου θεατές και καλλιτέχνες θα γίνουν ένα, τραγουδώντας τους αγαπημένους στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου.

Στην έναρξη της συναυλίας θα προβληθεί βίντεο με τη ζωή και το έργο του στιχουργού, ενώ τους τραγουδιστές θα συνοδεύσει επταμελής λαϊκή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Νίκου Στρατηγού.

Συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης – Δήμος Αργοστολίου – Σωματείο μη κερδοσκοπικό «Η χορωδία των Κεφαλλήνων και Επτανησίων».