Ο Μαραβέγιας υποψήφιος με τη Ν. Δημοκρατία!!!

ΕΙΝΑΙ πραγματικά να τραβάς τα μαλλιά σου! Αποφάσισε η ηγεσία της Ν.Δ. και έχρισε υποψήφιο –με τη μία!- για την φιλελεύθερη παράταξη στην Κεφαλονιά τον Μαραβέγια! Τον γνωστό κάποιας ηλικίας συνταξιούχο καθηγητή αριστερής προέλευσης! Ναι, αυτόν που πήρε διάφορες θέσεις από το ΠΑΣΟΚ (πρόεδρος ΤΕΙ μεταξύ άλλων, υποψήφιος της κεντροαριστεράς στις πρυτανικές εκλογές του ΕΚΠΑ κλπ κλπ) …αυτόν που προπαγάνδιζε συνεχώς τα τελευταία χρόνια στα κανάλια υπερ των κεντροαριστερών/αριστερών θέσεων.

Και όλα αυτά έγιναν χωρίς να ερωτηθούν οι τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ.! Οι γνωστοί δηλαδή μα@@@ες (έτσι τους λένε εκεί στα κεντρικά) που κουβαλάνε το κάρο στα νησιά μας! Αυτούς δεν τους ρώτησε η ηγεσία …Σκέφτηκε ηλιθιωδώς ο σχεδιαστής του φιάσκου αυτού, ότι κάποιους ψήφους-δεν γίνεται- θα φέρει από ΠΑΣΟΚ/αριστερά ο Μαραβέγιας και ίσως γίνει το θαύμα και ξαναβγεί ο Καππάτος!!

Αμ δε. Τέτοια θαύματα δεν ματαγίνονται. Δεν τα μέτρησαν καλά. Όσοι είναι ΠΑΣΟΚ έχουν τι να ψηφίσουν και δεν θα κατευθύνουν την ψήφο τους αλλού.

Κι ο ίδιος ο «υποψήφιος»; Aυτός παίζει το γνωστό παιχνίδι. «Δεν είμαι με τη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε στη ουσία στην πρώτη του συνέντευξη. «Θέλω να βοηθήσω τον Μητσοτάκη, που είναι πολύ καλός κύριος και καλός πρωθυπουργός. Δεν τον ήξερα αλλά να, προχθές τον έμαθα …Με τον πρωθυπουργό μου είμαι, όχι με το κόμμα»!

Και πώς θα βγει στα μπαλκόνια να βροντοφωνάξει ζήτω η Νέα Δημοκρατία; Πώς θα δώσει τη σκληρή μάχη των εκλογών, αναλύοντας τις θέσεις της φιλελεύθερης παράταξης που δεν τις ξέρει …και αν τυχόν τις …κάνει φροντιστήριο και τις μάθει, ποιος θα τον πιστεύει;

 

Ο ίδιος δεν διανοείται φυσικά ότι μπορεί να βγει βουλευτής, καμιά θεσούλα θα επιδιώξει, αν τυχόν ξαναβγεί ο Μητσοτάκης.

Ας γνωρίζει όμως ο σχεδιαστής του φιάσκου ότι υπάρχει ήδη μεγάλο κύμα αγανάκτησης στους ΝΔδημοκράτες των νησιών μας …Και επειδή αυτό έχει και ιστορικό προηγούμενο, ας μάθει τι θα συμβεί: Οι αγανακτισμένοι θα κατευθύνουν την ψήφο τους ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο απέναντι μαγαζί, σούμπιτοι, για εκδίκηση. Ετσι γίνεται στην Κεφαλονιά!! Και ο μόνος που θα ωφεληθεί τα μέγιστα είναι ο Φαραντούρης.

Χωρίς φυσικά να αποκλείεται να εμφανιστεί υποψήφιος ισχυρός, δεξιός, σε άλλο κόμμα…αντίθετη κίνηση από την προηγούμενη …Που αν δεν κάνει την έκπληξη, δηλαδή να βγει, μπορεί άνετα να κάμει τη μεγάλη ζημιά. Και στις πρώτες και στις δεύτερες (αν γίνουν τέτοιες) βουλευτικές εκλογές.