Με τα “δεσμά” του γάμου ένωσαν τις ζωές τους το περασμένο Σάββατο ο επιχειρηματίας Αγγελος Γαλιατσάτος και η Δέσποινα Μικέλη από τα Χανιά της Κρήτης.

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Σβορωνάτα, σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον, με διάχυτες στην ατμόσφαιρα τη χαρά και τη συγκίνηση, ενώ η δεξίωση έγινε στο Κέντρο “Καταβόθρες”.

Στη δεξίωση οι οικογένειες του ζευγαριού “πάντρεψαν” το κεφαλονίτικο με το κρητικό ταμπεραμέντο, ενώ το μενού, τα γλυκά και τα ποτά, ήταν επώνυμα παραδοσιακά και από τα δύο Νησιά.

Το κέφι κι ο χορός απογειώθηκαν με τη συνοδεία δύο ορχηστρών, από Κεφαλονιά και Κρήτη, ενώ η νύχτα έγινε μέρα από τις ρίψεις βεγγαλικών.

Πανευτυχείς ήταν οι γονείς του Αγγελου, Κώστας (τ. δ/ντής της Διαδημοτικής) και Διονυσία Γαλιατσάτου και της Δέσποινας, Μανώλης και Μαρία Μικέλη (διατηρούν στα Χανιά Βιοτεχνία Αλουμινίων).

Ο Αγγελος είναι οικονομολόγος και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην οικογενειακή επιχείρηση Υγρών Καυσίμων στα Ραζάτα και είναι ιδιοκτήτης στην υπό ανέγερση ξενοδοχειακή μονάδα στο Αργοστόλι (περιοχή Μέτελας), ενώ η Δέσποινα είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Αρης Κουρκουμέλης (γιός του αδελφικού φίλου της Οικογένειας του γαμπρού, Τάμυ Κουρκουμέλη) και η Βούλα Καρατάσιου, φίλη της νύφης.

Ο “Η” εύχεται στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία στη ζωή τους και να έχουν υγεία και βίο ανθόσπαρτο.

Δ.Δ.-