ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ εξαπέλυσε ο εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Παπαδάτος κατά του Ολιγάρχη δήμαρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου, «φωτογραφίζοντάς» τον μέσα από την επιστολή του «προς τους δημότες Αργοστολίου και όχι μόνο», που δημοσιεύθηκε χθες στον «Η».

Ο Παύλος στην επιστολή του βγάζει άχρηστο τον Μιχαλάτο και τονίζει ότι θα ήθελε να αφιερωθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ανάπτυξη των ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων του Δήμου, υπογραμμίζοντας το «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ», γιατί θεωρεί ότι «είναι άδικο για το Δήμο να κάνει κάποιος σύγχρονως τον δήμαρχο και τον επιχειρηματία».

Επίσης, ο Παύλος επισημαίνει την …επικοινωνιακή δικτατορία του Ολιγάρχη δήμαρχου και «την προσπάθειά του να ελέγξει ποικιλοτρόπως όλα τα επικοινωνιακά μέσα, ώστε να φιμώνει ακόμη και κάθε καλοπροαίρετη κριτική»!

Π. Παπαδάτος

Το «εδάφιο» που «αφιερώνει» ο Παύλος στον Ολιγάρχη δήμαρχο αναφέρει τα εξής:

Φίλες και φίλοι,

Πολλοί από εσάς με παροτρύνετε να θέσω υποψηφιότητα δημάρχου για τον δήμο του Αργοστολίου μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να αφιερωθώ αποκλειστικά στην ανάδειξη και στην ανάπτυξη των μοναδικών αλλά δυστυχώς ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων του δήμου μας. Και τονίζω τη λέξη «αποκλειστικά», γιατί θεωρώ τουλάχιστον

Θ. Μιχαλάτος

άδικο για τον δήμο μας να κάνει κάποιος συγχρόνως και τον δήμαρχο και τον επιχειρηματία ή να ασκεί συγχρόνως και κάποιο άλλο επάγγελμα, πόσο μάλλον αν χρησιμοποιεί επιπλέον τον δήμο ως εργαλείο επέκτασης των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, προσπαθώντας μάλιστα να ελέγχει ποικιλοτρόπως όλα τα επικοινωνιακά μέσα, ώστε να φιμώνει ακόμη και κάθε καλοπροαίρετη κριτική. (Αν αγαπάς τον δήμο σου και αισθάνεσαι σίγουρος, οφείλεις να ενθαρρύνεις την κριτική ώστε να διορθώνεις τα λάθη σου προς όφελος των δημοτών).

Στην επιστολή του ο Παύλος ρίχνει έμμεσα και «καρφιά» κατά άλλων τοπικών παραγόντων.