ΜΕΓΑΛΗ ταραχή έχει επιφέρει στο Σύστημα της Ολιχαρχίας η ενδεχόμενη διεκδίκηση του Δήμου Αργοστολίου από τον Παύλο Παπαδάτο.

Το πρωτοφανές «Κλαμπ των ολίγων» που έχει εγκαθιδρύσει ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει αρχίσει να κλονίζεται εκ θεμελίων, καθώς είναι πλέον περικυκλωμένο όχι μόνον από τον Παπαδάτο, αλλά και από τους Νίκο Ανουσάκη και Αλέξανδρο Παρίση, που έχουν δηλώσει κάθοδο στις εκλογές (ο Ν. Ανουσάκης), αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον για κάθοδο (ο Αλ. Παρίσης).

Το Σύστημα της Ολιγαρχίας τρέμει ήδη είτε μεμονωμένη κάθοδο του Νίκου Ανουσάκη, είτε κάθοδο Παύλου-Γνήσιου, είτε ενδεχόμενη σύμπραξη και των τριών, σύμπραξη που μπορεί να επιφέρει και νίκη από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Αργοστολίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ολιγάρχης Θεόφιλος είχε ανακηρυχθεί δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές με μόλις …82 τουμπαριστούς ψήφους απέναντι στον μοναδικό Κεφαλληνιάρχη Αλέξανδρο Παρίση.

Ήδη στους κόλπους της Ολιχαρχίας επικρατεί εκνευρισμός και αναβρασμός, γιατί όλοι σχεδόν εκεί νοιώθουν ότι όποια και να είναι η εξέλιξη στο μέτωπο της κάλπης, η υπόθεση γι’ αυτούς ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ, με δεδομένη την μεγάλη αδράνεια και την πλήρη απραξία της Ολιγαρχίας κατα την τρέχουσα τετραετία, πράγμα που έχει επιφέρει μεγάλες αντιδράσεις στην πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Αργοστολίου.