ΜΕΤΑ ΤΑ 40.000,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ, ΤΩΡΑ Ο Κ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ 7.000,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ !!!ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ «Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ» ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ».

Εμείς τον ξέραμε τον κ Θεόφιλο ως «εραστή» του χρήματος, όμως εσχάτως διαπιστώνουμε ότι είναι και «λάτρης των Καλών Τεχνών». Βέβαια για να είμαστε πιο ακριβείς από όταν έγινε δήμαρχος Αργοστολίου, μάλλον συνδυάζει τις δυο του αγάπες : τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και την διαχείριση του Δημοσίου χρήματος!

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Όσοι λοιπόν νομίζατε ότι με τα 40.000,0 ευρώ για το που ακριβώς θα τοποθετηθεί στο Αργοστόλι η συλλογή των Νηριήδων (γλυπτά) θα εξαντλούνταν οι πειραματισμοί της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου ως προς τα έργα τέχνης, προφανώς έκαναν λάθος αφού ο κ Θεόφιλος έκοψε και άλλο τιμολόγιο, αυτή την φορά από το Λιμενικό ταμείο, για μεταφορά κάποιων έργων τέχνης. (Δεν θα ήταν κακό να μας εξηγήσει περί τίνος ακριβώς πρόκειται – επισυνάπτω το σχετικό χρηματικό ένταλμα αξίας 6.998,56 ευρώ).

(Δίδεται η εντολή πληρωμής € Εξι Χιλιάδες Εννιακόσια Ενενήντα Οκτώ Ευρώ και Πενήντα Εξι Λεπτά στον δικαιούχο…).

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Και φυσικά στον λογαριασμό δεν βάζουμε τις δαπάνες για το «περίφημο» Μουσείο Σκλάβου για το οποίο θα κάνουμε εδικό αφιέρωμα καθώς εκεί οι Δημότες θα πρέπει να «κάθονται»όταν ενημερωθούν για το τι ακριβώς γίνεται.

Άσχετο η μάλλον σχετικό: Αλήθεια κάτι άλλες σερνόμενες ή κατά φαντασία παρατάξεις της αντιπολίτευσης πότε αλήθεια θα κάνουν και αυτές αντιπολίτευση στον ολιγάρχη Δήμαρχο; Δεν είναι κακό που κάποιοι θέλουν αξιώματα και ρόλους αλλά πρέπει να μοχθήσουν για να τα πάρουν καθώς αυτή την φορά δεν θα βάλουμε εμείς πλάτη για άλλους.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

στέλεχος της παράταξης

«Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη