Πόση ματαιοδοξία και πόσος ναρκισσισμός μπορούν να διακατέχουν την Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου; Οι γραφικές φωτογραφίσεις του Δημάρχου ανφάς, προφίλ, πορτρέτο αποτελούν πλέον επικοινωνιακή κατ’ αυτόν πολιτική. Βέβαια, όταν φωτογραφίζεσαι δίπλα σε ανθρώπους οι οποίοι παράγουν έργο, ενώ εσύ καταστροφή, τότε μόνος σου ξεμπροστιάζεσαι. Η σύγκριση είναι μοιραία!

Την τακτική αυτή των φωτογραφίσεων και των ζητούμενων ευχαριστηρίων ακολουθεί πιστά και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και «λοιπών έργων πολιτισμού». Πέραν από τις καλοκαιρινές φωτογραφίσεις, στις οποίες επιδόθηκε με τα προσεγμένα φιρμάτα ενδύματά του, προχώρησε και σε «αξεπέραστα» έργα, καινοτόμα και πρωτότυπα! Όπως το κλάδεμα των δέντρων, το άδειασμα των κάδων απορριμμάτων και φυσικά η επίβλεψη τοποθέτησης πλακιδίων σε επιλεγμένα πεζοδρόμια της πόλης!!! Και φυσικά, φωτογραφήθηκε σε όλα.

Προσφάτως, δέχθηκε και ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Φοιτητών του ΤΕΙ για τη δημιουργία διαγράμμισης πεζών στην είσοδο του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Μάλιστα, εκφράζονται τα ευχαριστήρια για την ασφάλεια την οποία μεριμνά ο αντιδήμαρχος. Αλήθεια, από πότε δίδονται ευχαριστήρια για τα αυτονόητα; Εδώ και τρία χρόνια θητείας του εν λόγω πού πήγε το ενδιαφέρον για την ασφαλή διέλευση των φοιτητών και των εκπαιδευτικών; Για τη στέγαση του ΤΕΙ σε ποιον θα αποδοθούν ευχαριστίες άραγε;

Το αναλλοίωτο μήνυμα ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Πολυτεχνείου φαντάζει στην εποχή και στον τόπο μας επίκαιρο όσο ποτέ. Ο αξιοπρεπής αγώνας της νεολαίας και του λαού της εποχής εκείνης, θα πρέπει να υπενθυμίζει σε όλους πως τα δικαιώματα και η ποιότητα ζωής απαιτούνται σε καθεστώς δημοκρατίας. Πριν 50 χρόνια δεν υπήρξαν επαίτες, αλλά αγωνιστές εναντίον διεφθαρμένων και ολιγαρχικών μορφών που καταδυνάστευσαν τον λαό. Και τότε οι φωτογραφίσεις των Συνταγματαρχών πολλές στα πανηγύρια και στις εθνικές επετείους. Κορδωμένοι και σίγουροι για τη συνέχεια του έργου τους.

Η ιστορία τους έκρινε. Όπως θα συμβεί και σε όποιον σφετερίζεται στην εμπιστοσύνη των πολιτών και λαϊκίζει επικινδύνως!