Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε χθες με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Γεράσιμος Παπαναστασάτος, Νο2 της Παράταξης του Νίκου Ανουσάκη, κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Βαλλιανάτου.

Πρόκειται για απάντηση του Γ. Παπαναστασάτου, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Ν. Βαλλιανάτος στον ρ/σ «Ionian Galaxy», στην οποία τόνισε ότι «ο Θεόφιλος Μιχαλάτος θα ξαναβγεί δήμαρχος γιατί η αντιπολίτευση είναι τεμαχισμένη»!

Η ανακοίνωση του Γ. Παπαναστασάτου αναφέρει τα ακόλουθα:

ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ !!ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΑΘΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟ 2019 ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ !

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Άγχος , πολύ άγχος έχει καταβάλει τον ολιγάρχη Δήμαρχο Μιχαλάτο που είναι στο τέλος της θητείας του οπότε έβγαλε στο “ ραδιοφωνικό κλαρί “ ¨ τον όψιμο αυλικό του, Νικόλα Βαλλιανάτο , για να μας πει …¨ ότι ο κύριος Θεόφιλος θα είναι σίγουρα νικητής γιατί η αντιπολίτευση είναι κατακερματισμένη “!!

Εμείς τον ξέραμε τον Νικόλα Βαλλιανάτο για “ ¨ μέγα ρουσφετολόγο “ του παλαιού Π.α.σ.ό.κ , δεν ξέραμε ότι έγινε και “ πολιτικός αναλυτής “ εκ του προχείρου , μιας και όμως λέει δημόσια “αρλούμπες” θα τον βοηθήσουμε :

Ν. Βαλλιανάτος

Οι Δήμαρχοι ως γνωστόν κ Βαλλιανάτε εκλέγονται στον δεύτερο γύρο και όχι στον πρώτο οπότε δεν έχει ιδιαίτερα σημασία η εκλογική ενότητα μεταξύ των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων την πρώτη Κυριακή αλλά η πολιτική δυναμική που θα δημιουργηθεί στον δεύτερο γύρο όπου οι ψηφοφόροι απελευθερώνονται από “εξυπηρετήσεις“, “ ρουσφέτια “ κλπ και ψηφίζουν πλέον ποιον θέλουν η και ποιόν δεν θέλουν για δήμαρχο . Εάν δεν μας πιστεύεις ρώτα και τον παλαιό σου σύντροφο στο Π.α.σ.ο.κ ( γιατί τώρα εσύ είσαι Σ.υ.ρι.ζα) Στέλιο Σπαθή να μάθεις τι έπαθε το 2019 στην Σάμη και αναποδογύριζε τις κάλπες να δει που πήγαν οι ψήφοι του….

Αγαπητέ Νικόλα Βαλλιανάτε αντιλαμβανόμαστε ασφαλώς ότι συνειδητοποιείτε , τόσο εσείς όσο και το αφεντικό σας , ότι πλέον δεν θα έχετε αντίπαλους τους “ τελειωμένους και τρυφερούληδες “ που περιμένατε , αλλά θα βρείτε απέναντι σας μια οργανωμένη πολιτική παράταξη με στελέχη που ξέρουν να συγκρούονται ανοικτά και να φέρνουν το επιθυμητό εκλογικό αποτέλεσμα.

Λυπούμεθα που δεν σας κάναμε την χάρη και ραντεβού στις 8 και κυρίως στις 15 Οκτωβρίου του 2023.

Ούτε χρόνος δεν έμεινε , πάρε “ τσατσάρα “ Βαλλιανάτε !!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

στέλεχος της παράταξης

“ Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον“

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη