Για χρόνια τώρα οι τηλεοπτικοί «αστέρες» που υμνούσαν τον Πάτερ Αντώνιο και το έργο του τώρα ανακάλυψαν ότι εξυμνούσαν ένα «φρικιό» γιατί έτσι θυμήθηκε και είπε ένας 19χρονος και ξαφνικά ξύπνησαν και άλλοι και θυμήθηκαν και άλλα!

Οι επιστολές παιδιών που φιλοξενήθηκαν στις δομές της Κιβωτού με τις οποίες εξυμνείται το έργο του Πάτερ Αντώνιου δεν προβάλλονται, όπως επίσης δεν προβάλλονται και οι συνεντεύξεις των παιδιών που εξυμνούν τον Πάτερ Αντώνιο. Δυστυχώς, όσο πιο ψηλά βρίσκεται ο ύποπτος τόσο πιο σίγουρος «εγκληματίας» είναι για τα δημοσιογραφικά σαΐνια γιατί τόσο περισσότερο «πουλάει» και γιατί έτσι αποφασίζει η τηλεοπτική δικαιοσύνη η οποία δεν γνωρίζει τη λέξη «ύποπτος» και γιατί ως αποδεικνύεται δεν την ενδιαφέρουν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης. Και προς άρση κάθε παρεξηγήσεως ουδεμία σχέση είχα ή έχω με πάτερ Αντώνιους και φυσικά την Κιβωτό του κόσμου.

Βλέποντας όμως την ανθρωποφαγία που γίνεται χωρίς αποφάσεις δικαστηρίων διερωτώμαι γιατί όλα αυτά τα σαΐνια σιωπούν και δεν ανακάλυψαν ούτε ένα ένοχο για τα εγκλήματα που έκανε η NOVARTIS στην χώρα μας και για τα οποία οι αμερικανικές αρχές της επέβαλλαν 250 εκατομμύρια δολάρια πρόστιμα; Και να ήταν μόνο αυτό το κουκουλωμένο έγκλημα…

(Και φυσικά, να διερευνηθούν οι καταγγελίες, να δικαστεί και αν πρέπει να καταδικαστεί, ο κάθε ύποπτος, αλλά προς θεού. Ας μην αποφασίζει η κάθε αγράμματη τηλεπερσόνα και ο κάθε γελοίος τηλεοπτικός ψυχίατρος).