⦿ Λοιπόν, τους έχει τρελάνει όλους στην τοπική ΝουΔού και στην Ολιγαρχία του Θεόφιλου, Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ!

⦿ Παίρνοντας, όπως έχουμε πει, το οκέι από τον Κυριάκο για ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, τους έχει πάρει όλους αμπάριζα.

⦿ Και, βέβαια, όλα αυτά μετά την πλήρως αποτυχημένη πορεία του Καππάτου.

⦿ Εκεί που ο βουλευτής βάζει «μέσα» και παρακαλάει για να δει κάποιον υπουργό, ο Μαραβέγιας βλέπει υπουργούς και υφυπουργούς και άλλους παράγοντες με μεγάλη άνεση και τους μεταφέρει από τώρα τα πάμπολλα προβλήματα του τόπου μας.

⦿ Παράλληλα, ως καθηγητής μεγάλης εμβέλειας και κύρους, βγαίνει σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα, ενώ ο Αθηναϊκός Τύπος φιλοξενεί συνεχώς, εμπεριστατωμένα άρθρα του για την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.

⦿ Απ’ την άλλη μεριά ο Καππάτος έχει μπλέξει με …τσαντήρια στο Υπουργείο Υγείας, με fund που βγάζουν στο σφυρί α’ κατοικίες, με Φουρθιώτηδες, με Ιανούς και …όλα τα υπόλοιπα που έρχονται…

⦿ Το ότι ο Καππάτος βάζει «μέσα» για να δει έναν υπουργό αυτό μας θυμίζει και τον …έτερο Διόσκουρο, τον Θεόφιλο, που για να δει κάποιον άλλον υπουργό ή κάποιον άλλον παράγοντα παρακαλούσε τον Γνήσιο να μεσολαβήσει!..

Ιβάν


Συνάντηση Μαραβέγια με Τσακλόγλου


Συνεχίζοντας τις επαφές του ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας Ναπολέων Μαραβέγιας συναντήθηκε πρόσφατα με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων καθηγητή Πάνο Τσακλόγλου.

Ο Ν. Μαραβέγιας ενημερώθηκε για όλα τα θέματα κοινωνικής ασφάλισης και συνταξιοδότησης, όπως τα όρια ηλικίας, τις αυξήσεις συντάξεων, την εξυπηρέτηση όλων των ασφαλισμένων και ειδικότερα των ναυτικών μας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.