Νέες ρουκέτες εξαπέλυσε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Νίκος Ανουσάκης κατά της Ολιγαρχικής Αρχής Μιχαλάτου για τη νέα ανωμαλία να αφήσει ένα μήνα χωρίς νερό τα Ομαλά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μνημείο ανικανότητας της δημοτικής αρχή Μιχαλάτου η τραγελαφική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την γεώτρηση στα Ομαλά καθώς εδώ και περίπου ένα μήνα προσπαθούν να επιδιορθώσουν την βλάβη στην γεώτρηση της περιοχής με τα εξής απαράδεκτα αποτελέσματα:

α. Οι κάτοικοι των Ομαλών να μένουν διαρκώς χωρίς νερό ταλαιπωρούμενοι απίστευτα χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση

β. Το ταμείο της ΔΕΥΑΚ να επιβαρύνεται ένα τεράστιο οικονομικό ποσό λόγω της διαρκούς μεταφοράς νερού με τα βυτιοφόρα αλλά και των ανώφελων, μέχρι τώρα, επεμβάσεων από εξωτερικούς συνεργάτες παντός είδους (γεωτρύπανα, γερανοί, ηλεκτρολόγοι κ.ο.κ.)

γ. Να δημιουργούνται ανασφάλειες και προβληματισμοί για το εάν θα έχει η περιοχή των Ομαλών επαρκή υδροδότηση κατά την θερινή περίοδο.

Κατόπιν των παραπάνω απαιτούμε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταυρός Σπαθής:

α. Να εστιάσουν στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των δημοτών «χαρίζοντάς» τους λίγο από τον πολύτιμο χρόνο και την φαιά ουσία τους που αφιερώνουν κατά κύριο λόγο στο «πως θα βολέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του οικονομικοπολιτικού τους κυκλώματος» εν όψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών

β. Να ενημερώσουν άμεσα τους δημότες για το τι ακριβώς συμβαίνει στα Ομαλά και για ποιό λόγο όλη αυτή η δυσλειτουργία κι η κοστοβόρος ανικανότητα καθώς βασική αρχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβάλλεται να είναι η διαφάνεια.

Υπομονή λίγοι μήνες μείνανε…

Για την παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν

και Μέλλον» -Ο επικεφαλής Νίκος Ανουσάκης