Κλείδωσε το ψηφοδέλτιο της ανανέωσης και της ελπίδας στο Νομό μας, τονίζει σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και αναφέρει:

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, ολοκλήρωσε τη διαδικασία επιλογής Υποψηφίων Βουλευτών στο Νομό μας. Μετά τη Γεωργία Καππάτου και το Λευτέρη Κρητικό, ο τρίτος Υποψήφιος Βουλευτής θα είναι ο Σταύρος Τουλάτος.

Ο Σταύρος Τουλάτος, γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Γιός του Κωνσταντίνου Τουλάτου, Χοροδιδάσκαλου και προέδρου της CID UNESCO Πειραιά και της Χριστίνας Αραγιάννη.

Στ. Τουλάτος

Μετά το πέρας των λυκειακών του σπουδών στην Αθήνα, σπούδασε Λογιστική και μιλάει Αγγλικά. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Ναύτης Διαχειριστής στην ΤΠΚ Καβαλούδης στο Πολεμικό Ναυτικό.

Μετά τις σπουδές του πήρε την απόφαση να μείνει μόνιμα στη Κεφαλονιά όπου και δραστηριοποιήθηκε με τα κοινά και τον Αθλητισμό και είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Από το 2022 είναι Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στο Δήμο Σάμης.

Οι Υποψήφιοι της Παράταξης μας είναι άνθρωποι που επέλεξαν να ζήσουν και να δραστηριοποιηθούν στο τόπο μας. Τους χαρακτηρίζει το ήθος, η παιδεία και η διάθεση προσφοράς στα νησιά μας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής προχωρά, εξελίσσεται ανανεώνεται και με σοβαρότητα αποτελεί ξανά την πιο υπεύθυνη πολιτική επιλογή για τη Πατρίδα μας.