Αισιοδοξία για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις εκλογές (Πανελλήνια και τοπικά), εξέπεμψαν χθες οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, κατά την χθεσινή επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα γραφεία της Ν.Ε. στο Αργοστόλι.

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Παγώνης, παρουσιάζοντας τους τρεις υποψηφίους, τον τ. αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρο Γαλιατσάτο, την εκπαιδευτικό Διονυσία Πολλάτου και τον καθηγητή Πανεπιστημίου Νικόλα Φαραντούρη. Και οι τρεις κατέρχονται για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο.

Στη συνέχεια μίλησε η τ. βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ψηφοδέλτιο νίκης.

Ακολούθως τοποθετήθηκαν οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές, τονίζοντας ότι ο τόπος χρειάζεται δυναμική εκπροσώπηση, καθώς με την τωρινή εκπροσώπηση υπάρχει μεγάλος παραγκωνισμός των νησιών μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βαλλιανάτος, ο αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Αριστείδης Μπατιστάτος, ο τ. περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο τ. αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο γραμματέας ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κραναίας Γιάννης Βαρούχας, ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Γασπαρινάτος κ.α.

Σπύρος Γαλιατσάτος
Διονυσία Πολλάτου
Νικόλας Φαραντούρης