Τις …«μαϊμουδιές» που -ως φαίνεται- επιχειρεί ο ολιγάρχης δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος στο πρώην «Μέγαρο» για να στήσει το περιβόητο «Μουσείο Σκλάβου» έφερε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ανουσάκης μετά την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε (βλ. χθεσινό «Η»).

Ο χθεσινός «Η» με την ανακοίνωση του Νίκου Ανουσάκη για τις …«μαϊμουδιές» του Θεόφιλου

Ο κ. Ανουσάκης έθεσε θέμα ασφαλείας του Κτιρίου, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρξε απόπειρα για γκρέμισμα δύο τοίχων στο υπόγειο του Κτιρίου, κάτι που απαιτεί νέα στατική μελέτη.

Απαντώντας ο δήμαρχος είπε, θολώνοντας για άλλη μια φορά …τα νερά, ότι  υπήρξε κάποιο πρόβλημα που θα το λύσουν οι Υπηρεσίες και ο ανάδοχος, λέγοντας παράλληλα «μην ανησυχείτε δεν θα υπάρξει αναστολή εργασιών».

Η απάντηση αυτή του δημάρχου θεωρήθηκε …αίολη από τον κ. Ανουσάκη, ο οποίος χθες το πρωί κατέθεσε αίτηση στο Δήμο Αργοστολίου για να του δοθεί ο φάκελος της μελέτης του έργου και αντίγραφο της κάτοψης του ισόγειου του Κτιρίου, που υπογράφουν η Πολεοδομία και η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, ώστε να υπάρξει ξεκαθάρισμα της υπόθεσης.