Καταγγελία-ηλεκτροσόκ έκανε χθες ο δικηγόρος Γεράσιμος Παπαναστασάτος, στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη.

Ο Γερ. Παπαναστασάτος στην ανακοίνωση του αναφέρει:

Θ. Μιχαλάτος

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70.000,00 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΑΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ – ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΙΣΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ , ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!.

Στον Δήμο του ολιγάρχη Μιχαλάτου όλοι είναι ΙΣΟΙ..!!, αλλά κάποιοι είναι πιο ¨ίσοι από τους ίσους¨!!. Μετά λοιπόν τον περίφημο ¨ κουμπάρο- ηλεκτρολόγο¨ από την Σάμη που έχει ¨ξετινάξει¨ το ταμείο του Λιμενικού Ταμείου, τώρα ενέσκηψε και άλλος ηλεκτρολόγος , από τα Μουσάτα αυτή την φορά – κοντοχωριανός του Δημάρχου μας, που ¨σιτίζεται¨ από το ταμείο του Δήμου Αργοστολίου. Και εάν ήταν για ¨πενταροδεκάρες¨ δεν πείραζε, αλλά εδώ μιλάμε για πάνω από 70.000,00 ευρώ!!

Γερ. Παπαναστασάτος

Φαίνεται πως ο ολιγάρχης Δήμαρχος εκτός από την προεκλογική πίσσα στο Αργοστόλι έχει ρίξει πίσσα και στην διαφάνεια και στην ισονομία και στην χρηστή διοίκηση.

ΥΓ1. Επειδή έρχονται εκλογές βοηθάμε τον κύριο Θεόφιλο ως προς τον απολογισμό της θητείας του: Λίγη πίσσα από δω και από εκεί, Μουσείο Σκλάβου στα χαρτιά και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ¨φίλους – κουμπάρους και κολλητούς¨.

ΥΓ2. Επειδή ξέρουμε ότι ο ολιγάρχης Δήμαρχος έχει πολλές δουλειές και δεν προλαβαίνει να απαντήσει, προτείνουμε να αναλάβει για άλλη μια φορά τον ρόλο του κονφερασιέ ο Νικόλας ο Βαλλιανάτος του ¨Πάμε στοίχημα¨ της πρώην Νομαρχίας που στα θέματα διαφάνειας και ορθής διαχείρισης του Δημοσίου χρήματος είναι ως γνωστόν ¨ΜΕΤΡ¨ του είδους!!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη