Πανικός έχει δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία εντοπίως και στα Κεντρικά, μετά τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για το βουλευτή Παναγή Καππάτο, αλλά και το πρωτοσέλιδο του «Η» για το «Μπουρλότο» στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στο γαλάζιο στρατόπεδο και εν όψει εκλογών.

Έτσι, η Πειραιώς, προσπαθώντας να εκτονώσει την αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο χώρο της, στέλνει επειγόντως σήμερα στην Κεφαλονιά δύο στελέχη  του κόμματος, ώστε να λειτουργήσουν ως …«πυροσβέστες», καθώς στην τοπική Ν.Δ. υπάρχει μεγάλος αναβρασμός.

Πρόκειται για την Ακριβή Χαράρη, από το γραφείο του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά και τον Αθανάσιο Μπαλέρμπα, υπεύθυνο για την συγκρότηση των γαλάζιων ψηφοδελτίων στα Ιόνια Νησιά. Η σύσκεψη θα γίνει σήμερα και ώρα 8 μ.μ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ, στη Λ. Ριζοσπαστών.

Πολιτικοί παρατηρητές αναφέρουν ότι μετά τον πανελλήνιο σάλο που έχει δημιουργηθεί για τον βουλευτή Παναγή Καππάτο, «το τοπικό μαγαζί της Ν.Δ. είναι σπαραλιασμένο και πλέον δεν επιδέχεται επιδιορθώσεις».