Μετά από το μεγάλο χαμό που έγινε προχθές το βράδυ κατά τη γαλάζια μάζωξη στα γραφεία της ΝΟΔΕ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αλλάξει το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό μας, όπως έκανε και πριν 4 χρόνια, που η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές!

Ετσι με χθεσινοβραδινή απόφαση του πρωθυπουργού-και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Η» -οι τρεις τοπικοί υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο δικηγόρος Γιάννης Λυκούδης από το Αργοστόλι, ο οικονομολόγος Βαγγέλης Λουκέρης από το Ληξούρι, και η επιχειρηματίας Σμαράγδα Σαρδελή από την Ιθάκη.

Την απόφαση αυτή ο πρωθυπουργός πήρε μετά παό εισηγήσεις των «πυροσβεστών» της Ν.Δ. Θάνου Μπαλέρμπα και Ακριβής Χαράρη που, όπως αποκάλυψε ο «Η», ήρθαν στην Κεφαλονιά για να σβήσουν τις «φωτιές» που έχει ανάψει ο βουλευτής Παναγής Καππάτος.

Μέσα σε ένα πρωτοφανές κομφούζιο, 40 και πλέον στελέχη της τοπικής Ν.Δ. επισήμαναν στους γαλάζιους «πυροσβέστες» ότι «με ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχει ο Π. Καππάτος η έδρα είναι χαμένη από χέρι».

Το μήνυμα αυτό οι «πυροσβέστες» μετέφεραν επειγόντως στα κεντρικά της Ν.Δ. στην Αθήνα, οπότε ο πρωθυπουργός πήρε την απόφαση άμεσης αλλαγής του ψηφοδελτίου.

Γ. Λυκούδης
Β. Λουκέρης
Σμ. Σαρδέλη