⦿ Λοιπόν, έχω news.

⦿ Οι γαλάζιοι «πυροσβέστες» Μπαλέρμας και Χάραρη, που ήρθαν εδώ για να σβήσουν τις «φωτιές» που άναψε ο Καππάτος, δεν κατάλαβαν μόνο την συγκεκριμένη μέρα (30/3), που πραγματοποίησαν την μάζωξη στη ΝΟΔΕ, ότι γίνεται χαμός, καθώς οι νεοδημοκράτες απαίτησαν να μείνει ο Καππάτος εκτός ψηφοδελτίου.

⦿ Το διαπίστωσαν και την επομένη!

⦿ Τι ακριβώς έγινε.

⦿ Οι δύο «πυροσβέστες» διέμειναν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αργοστολίου και την άλλη μέρα, έκαναν «ντου» στο ξενοδοχείο τοπικοί γαλάζιοι παράγοντες και άλλοι νεοδημοκράτες!

⦿ Ήταν όλοι καμιά δεκαριά και, βλέποντας κατ’ ιδίαν, τους «πυροσβέστες», ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Ο ΚΑΠΠΑΤΟΣ.

⦿ Και αυτό γιατί, όπως εξήγησαν, είναι πλέον «βαρίδι»,  γιατί με τα funds και με τους πλειστηριασμούς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!

⦿ Αν μείνει ο Καππάτος στο ψηφοδέλτιο -τους είπανε- η μονοεδρική μας για τη ΝουΔου είναι χαμένη από χέρι!

⦿ Κάποια στιγμή οι «πυροσβέστες» είπαν …ρε παιδιά, να δούμε μήπως μπορέσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση, αλλά οι ντόπιοι παράγοντες και οι λοιποί  τους είπαν …μην κουράζεστε, η κατάσταση δεν παίρνει διόρθωση!

⦿ Και πρόσθεσαν: Αν ο Καππάτος δεν βγει απ’ το ψηφοδέλτιο, τότε η ΝουΔού θα πάει σούμπιτη!

⦿ Όπως ήδη έχουμε γράψει, οι δύο «πυροσβέστες» έστειλαν τα μαύρα μαντάτα «με το νι και με το σίγμα» στην Πειραιώς…

⦿ Κι από κείνη την ώρα ο Μητσοτάκης διπλασίασε τα χάπια που παίρνει για τους πονοκεφάλους…

⦿ Τον έχει τρελάνει η σκέψη για αλλαγή του ψηφοδελτίου στη μονοεδρική μας, αλλά-όπως λέει και ο Μικροπολιτικός των «Νέων» σκέφτεται απ’ την άλλη, ότι «θα ξεχειλώσει ο κατάλογος των «χαμένων πολιτευτών»…

⦿ Καθώς ο Καππάτος θα προστεθεί, στον Πάτση, στην Σπυράκη, στην Νικολάου, στον Χειμάρα κ. ά.

⦿ Τώρα τι θα κάμει ο Κυριάκος και τι θα ανακοινώσει, είπαμε… Ο Θεός και η ψυχή του…