Μεγάλες «κατραπακιές» δέχθηκε πάλι ο ολιγάρχης δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος από τους υποψήφιους δήμαρχους Αργοστολίου Νίκο Ανουσάκη και Αλέξανδρο Παρίση για την μεγάλη ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής.

Ειδικότερα, ο Συνδυασμός του Νίκου Ανουσάκη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ολοκληρώνοντας την θητεία της η δημοτική αρχή Μιχαλάτου (31 Αυγούστου κατατίθενται οι συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου) δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι καταγράφεται ως όχι απλώς ως ανίκανη αλλά κι ως αστεία αφού το υποτιθέμενο …«έργο» της παραπέμπει σε φαρσοκωμωδία:

Θ. Μιχαλάτος
Ν. Ανουσάκης
Αλ. Παρίσης

 

 

 

 

 

 

Ειδικότερα:

  1. To πολυδιαφημισμένο «Μουσείο Σκλάβου» εξελίσσεται σε κανονικό «Βατερλό» καθώς έχει μείνει “στα χαρτιά” λόγω τεχνικών ζητημάτων ως προς την στατικότητα του κτιρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος στο Αργοστόλι όπου προβλεπόταν η στέγασή του; Eχουμε ζητήσει επίσημη ενημέρωση επί του θέματος αλλά η δημοτική αρχή Μιχαλάτου σιωπά ένοχα λες και μπορεί να κρυφθεί το γεγονός πως φθάσαμε στο τέλος της θητείας της κι ακόμα το περίφημο «Μουσείο Σκλάβου» παραμένει «Μουσείο κατσαρίδας κι αρουραίων»!
  2. Τα άλογα του Αίνου όχι μόνο παραμένουν απροστάτευτα αλλά παράλληλα ρημάζουν, κυκλοφορώντας ανεξέλεγκτα στην πεδιάδα του Ελειού, τις περιουσίες των κατοίκων που βλέπουν ένα Δήμο ανήμπορο να αντιμετωπίσει ακόμα και τα βασικά. Υπενθυμίζουμε ότι κατόπιν δικής μας παρέμβασης το θέμα των αλόγων του Αίνου είχε απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου κι είχαν προταθεί πρακτικές λύσεις σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς αλλά κατόπιν αυτού η δημοτική αρχή Μιχαλάτου …«εκοιμήθη» κατά την προσφιλή τακτική της
  3. Η Πολεοδομία Αργοστολίου, πολιτικός προϊστάμενος της οποίας είναι ο ίδιος ο «πολύς» Δήμαρχος Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτος, καρκινοβατεί κι είναι υπό διάλυσης καθώς λόγω της έλλειψης προσωπικού έχει καταγραφεί, από επίσημες εκθέσεις, ως μία από τις πλέον δυσλειτουργικές της Ελλάδος. Κι όμως ο ολιγάρχης Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος δεν φρόντισε να προβλεφθούν θέσεις για την Πολεοδομία Αργοστολίου στην τελευταία πανελλήνια προκήρυξη με αποτέλεσμα να είμαστε από τις ελάχιστες περιοχές στην Ελλάδα που δεν ενισχύθηκε το προσωπικό της Πολεοδομίας με νέους υπαλλήλους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική ανάπτυξη των νησιών μας .
  4. Το τελευταίο «φιάσκο» της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου είναι η ακύρωση των «Βεργωτείων». Ό,τι δικαιολογία κι αν προβάλουν ό,τι κι αν ψελλίσουν για να «καλύψουν τα ακάλυπτα» κάθε σοβαρός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι μας διοικεί μία δημοτική αρχή «χωρίς αρχή, μέση και τέλος», άβουλη και κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα την δυσφήμηση της περιοχής όπως στην περίπτωση της ακύρωσης των «Βεργωτείων».

Κατόπιν των παραπάνω, που είναι απλά ενδεικτικά, λέμε με τον πλέον φιλικό και πολιτισμένο τρόπο στον ολιγάρχη Μιχαλάτο και τους «υποτακτικούς» του: Φύγετε. Κάνετε μόνο κακό στο Δήμο μας που αξίζει κάτι πολύ καλύτερο όπως θα σας δείξει και το αποτέλεσμα της κάλπης σε λίγους μήνες.

«Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

 – Ο επικεφαλής ΝΊΚΟΣ ΑΝΟΥΣΆΚΗΣ

 

Ισχυρή Κεφαλονιά:

Όταν η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου είναι ανίκανη

να βάλει 4 μπασκέτες επί 2 χρόνια, ο τάπητας

για τα Βεργώτεια μοιάζει πυρηνική φυσική!

Από την «Ισχυρή Κεφαλονιά» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στο νησί μας, τα “Βεργώτεια” ακυρώθηκαν λόγω ακατάλληλου τάπητα, αλλά αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τον Δήμαρχο κ. Μιχαλάτο καθώς αυτές τις ημέρες είναι απορροφημένος με ρουσφέτια λακούβας και τσιμεντόστρωσης. 

Τα «Βεργώτεια», δεν αποτελούν έναν τοπικό, μόνο, ή εθνικό αθλητικό θεσμό, αλλά μια διοργάνωση με διεθνές αντίκτυπο και η ακύρωσή τους προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους Κεφαλονίτες οι οποίοι είχαν αγκαλιάσει με αγάπη αυτό το μοναδικό γεγονός.

Φυσικά, η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου θα ρίξει το φταίξιμο σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους ίδιους, οι οποίοι γνώριζαν επί μήνες το πρόβλημα και επέλεξαν όπως σε πάμπολες άλλες περιπτώσεις, να μην κάνουν απολύτως τίποτε.

Αυτή η ανικανότητα δεν θα έπρεπε να κάνει εντύπωση πλέον σε κανέναν…

Επί 2 χρόνια ο κ. Μιχαλάτος και η “υπεύθυνη” ομάδα του δεν μπορεί να τοποθετήσει 4 μπασκέτες στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Αργοστολίου με πακτωλό χρημάτων από την κεντρική κυβέρνηση.

Επί 2 χρόνια οι Αργοστολιώτες παρακολουθούν την χωρίς προηγούμενο αδιαφορία και ανικανότητα μίας δημοτικής αρχής που δεν μπορεί να τοποθετήσει ούτε 4 μπασκέτες με αποτέλεσμα τα παιδιά της πόλης να μην μπορούν να παίξουν μπάσκετ!

Φυσικά και για αυτό το γεγονός, το οποίο έχει γίνει πλέον ανέκδοτο, κάποιος άλλος φταίει σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του κ. Μιχαλάτου.

Έτσι φτάσαμε και στην ακύρωση των «Βεργωτείων» η οποία έρχεται απλά να επιβεβαιώσει αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος: Η Δημοτική Αρχή του κ. Μιχαλάτου είναι η πιο ανίκανη των τελευταίων 30 ετών.