Χαλάει αβέρτα λεφτά για διαδικτυακές πύλες ο «ολιγάρχης δήμαρχος της υπερσύγχρονης εποχής» Θ. Μιχαλάτος, καταγγέλει με χθεσινή του ανακοίνωση το στέλεχος της Παράταξης Ανουσάκη Γεράσιμος Παπαναστασάτος.

Η νέα καταγγελία του Γ. Παπαναστασάτου:

«Δώδεκα χιλιάδες Ευρώ σε ιδιώτη για νέα διαδικτυακή πύλη από τον ολιγάρχη δήμαρχο, Δεν φθάνανε τα 100.000 Ευρώ και πλέον που πήρε ο Δήμος Τρικκαίων για το e-Argostoli;»

Σε άνθρωπο της υπερσύχρονης εποχής έχει εξελιχθεί ο ολιγάρχης Δήμαρχος Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτος αφού φαίνεται ότι του φανήκαν λίγα τα 100.000,00 ευρώ και πλέον για το περίφημο «e-Argostoli», που φύγανε από το ταμείο του Δήμου Αργοστολίου και πήγανε στο ταμείο του Δήμου Τρικκαίων μέσω προγραμματικών συμβάσεων, οπότε είπε να δώσει και άλλα δώδεκα χιλιάδες ευρώ σε ιδιώτη για νέα διαδικτυακή πύλη!! Κοστίζει λίγο παραπάνω η μετάβαση μας στην μοντέρνα εποχή αλλά σάμπως τα βάζει από την τσέπη του ο ολιγάρχης Δήμαρχος??

Βέβαια εάν σκεφτούμε ότι σε εταιρεία των Αθηνών δόθηκε το «ευτελές» ποσό των τριάντα επτά χιλιάδες διακόσια ευρώ για την διοργάνωση του καρναβαλιού του Δήμου Αργοστολίου, που ως γνωστόν ξεπέρασε σε παλμό και ένταση ακόμα και αυτό της Πάτρας, και πάλι φθηνά την βγάλαμε!!

Δεδομένου δε ότι οι Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν (31 Αυγούστου κατατίθενται οι συνδυασμοί) θα έχει ενδιαφέρον μια αντιπαραβολή των υποψηφίων της παράταξης του ολιγάχη Δημάρχου Θ. Μιχαλάτου με όσους «τσίπησαν το κάτι τις τους» από τον κορβανά του Δήμου κατά τη θητεία της πιο άχρηστης Δημοτικής αρχής από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα (εξαιρείται ασφαλώς η Δημαρχία του Γιώργου Τσιλιμιδου «που δεν μπήκε ούτε πρόκα πουθενά»).

Μάκης Παπαναστασάτος

στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη