Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Υστερα από πολλά χρόνια διεκδικήσεων και αναμονής έληξε αίσια ο αγώνας των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για την μονιμοποίηση τους.

Μετά την ψηφισθείσα σχετική νομοθετική ρύθμιση, ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαδικασίες εκ μέρους του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου με την δημοσίευση της πράξης διορισμού τους στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Έτσι σήμερα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία τους ενώπιον του Αναπληρωτή Δημάρχου Αργοστολίου κ. Γεώργιου Τσιλιμιδού.

Στο χρονιοδίκαιο αίτημα των εργαζομένων αυτό υπήρξε η αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου εκτιμώντας την αναγκαιότητα της συνεισφοράς τους στο ευαίσθητο λειτούργημα που επιτελούν υπό την καθοδήγηση της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας.

Στους υπαλλήλους ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία με την νέα πλέον εργασιακή τους σχέση.

Από το Γραφείο Δημάρχου

  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Σε συνέχεια της τριήμερης έκθεσης με θέμα «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ», που παρουσιάστηκε σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αργοστολίου από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αργοστολίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή προς το κοινό έως σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου Ο ΚΕΦΑΛΟΣ, αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου.

Ο αντιδήμαρχος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ