Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από τον πνιγμό ενός αγοριού 2,5 ετών περίπου, σε πισίνα τουριστικού καταλύματος στις Μηνιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, νωρίς σήμερα, το μεσημέρι, περίπου στις 12.30 μ.μ., ενημερώθηκε η Αστυνομία από το Νοσοκομείο για το περιστατικό πνιγμού του αγοριού.
Το αγοράκι με τους γονείς του, μετανάστες από τη Σρι Λάνκα, διέμεναν στο κατάλυμα στην περιοχή Μηνιές όπου εργάζονταν, αλλά κάποια στιγμή το άτυχο παιδί διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και έπεσε στην πισίνα.
Η μητέρα εντόπισε το παιδί της να επιπλέει στο νερό, αλλά δεν μπόρεσε να το βοηθήσει, επειδή -όπως είπε η ίδια- δεν γνωρίζει κολύμπι και έτρεξε να ενημερώσει τον πατέρα. Δυστυχώς, όταν έφθασε ο πατέρας στην πισίνα ήταν ήδη αργά.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν πάνω από μία ώρα μάχη να το επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
Ερευνα για τις συνθήκες του πνιγμού του παιδιού διενεργεί η Ασφάλεια Αργοστολίου.