Άστραψε και βρόντηξε στον Πόρο το περασμένο Σάββατο ο επιχειρηματίας και τ. πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βασίλης Καμπίτσης κατά την συγκέντρωση που έκανε η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα, στο Κοινοτικό Κατάστημα του πανέμορφου Χωριού μας.

«Ήμουνα είμαι και θα είμαι Νεοδημοκράτης», τόνισε κατά την παρέμβασή του ο Β. Καμπίτσης, αλλά το μόνο που βλέπουμε εμείς εδώ στον Πόρο είναι μόνο …«θα».

Και συνέχισε:

«Το Λιμάνι του Πόρου έχει τα μαύρα του χάλια, η παραλία μας τα Αράγια, καταστράφηκε από τον Ιανό, περιφερειακό Ιατρείο δεν έχουμε, το θέμα των Τάφων των Τζανάτων έχει ενταφιαστεί, η ανακατασκευή του δρόμου Πόρος-Αργοστόλι που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πάντα στα χαρτιά, ο δρόμος για την Άτρο είναι η μεγάλη ντροπή και πρέπει να παραιτηθείτε».

Και πρόσθεσε ο Β. Καμπίτσης:

«Μας λέτε επίσης ότι τα Ιόνια Νησιά θα πάρουν 32 εκατ. Ευρώ για την οδοποιία και ότι η Κεφαλονιά με την Ιθάκη θα πάρουν μόνο 8 εκατ. Ευρώ, τη στιγμή που εμείς έχουμε το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο, και πρέπει να πάρουν 20 και πλέον εκατ. Ευρώ. Μη μας λέτε ότι μας κάνετε και χάρη…».

Επιπλέον ο Β. Καμπίτσης ανέφερε ότι «πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες για το δρόμο Αντίσαμος-Πόρος που θα κάνει Ριβιέρα  την Κεφαλονιά.

Έχω κότσια και θα αγωνιστώ για τον τόπο μας, να το ξέρετε».