Όχι στην παραχώρηση της Παραλίας του Αργοστολίου στα πολιτικά «συνεταιράκια» του δήμαρχου – Ναι στην αναβάθμιση του χώρου του Ν.Ο.Α.- Οχι στην εκδίωξη του Ιστορικού Ομίλου.

Αυτά τονίζει σε χθεσινή του ανακοίνωση το στέλεχος της Παράταξης Ανουσάκη Γεράσιμος Παπαναστασάτος.

Και συνεχίζει:

Βλέποντας την ήττα που έρχεται τον Οκτώβριο, ο ολιγάρχης Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος, σπεύδει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των διαχρονικών φίλων του, στην λογική «Βάστα με να σε βαστώ».

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Φυσικά και είμαστε σύμφωνοι με την αναβάθμιση και των εξωραϊσμό της παραλιακής ζώνης του Αργοστολίου όπως και φυσικά είμαστε αντίθετοι στην εκδίωξη του Ν.Ο.Α από τον χώρο που βρίσκεται πάνω από μισό αιώνα.

«Το όραμα» να φύγουν τα παιδιά μας από την περιοχή και να σταματήσει η ιστιοπλοΐα, η κωπηλασία και οι υπόλοιπες δραστηριότητες του Ομίλου για να μπουν τραπεζοκαθίσματα προς εξυπηρέτηση των γιοτ μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Καλούμε τον απερχόμενο Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο και την παρέα του να παραδώσουν ήρεμα χωρίς να προκαλούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις μέχρι τον Οκτώβριο.

Υ.Γ.: Θλίψη και μόνο Θλίψη προκαλεί η «παρηκμασμένη» φιγούρα του Νικόλα Βαλλιανάτου που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα υπηρετώντας πιστά το όψιμο «αφεντικό του».

Που είσαι νιότη, που «λεγες πως θα γινόσουν άλλος»!!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

στέλεχος της παράταξης

«Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής

τον Νίκο Ανουσάκη