Το στέλεχος της Παράταξης Ανουσάκη Γεράσιμος Παπαναστασάτος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ Κ. ΜΙΧΑΛΑΤΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000,00 ΕΥΡΩ – ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!

Επειδή παίζουμε πάντα καθαρά και δεν επιθυμούμε αντιδικίες ούτε να κυνηγάμε κανένα συμπολίτη μας, όσο και να έχουμε συγκρουστεί και να διαφωνούμε πολιτικά μαζί του, ενημερώνουμε επίσημα και δημόσια τον ολιγάρχη Δήμαρχο να μην παραβιάσει τον νόμο και να μην θέσουν υποψηφιότητα στον συνδυασμό του, πρόσωπα που έχουν συμβάσεις με τον Δήμο Αργοστολίου για το έτος 2023 ή τα νομικά πρόσωπα αυτού (Λιμενικό ταμείο, ΔΕΥΑΚ κ.λπ) πάνω από 10.000 ευρώ.

Γερ. Παπαναστασάτος

Η εκλογική διαδικασία πρέπει να γίνει σύμφωνα με τους κανόνες και τον ισχύοντα νόμο που έχει τεθεί ακριβώς για να προφυλάξει τις τοπικές κοινωνίες από αλλοιώσεις της πραγματικής τους βούλησης.

Κ Μιχαλάτε θέλουμε να πιστεύουμε πως θα τηρήσετε τον νόμο, διαφορετικά μη μας κατηγορήσετε ούτε εσείς ούτε οι συνεργάτες σας για τις συνέπειες των πράξεων σας.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου:
Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη