Το στέλεχος της Παράταξης Ανουσάκη Γεράσιμος Παπαναστασάτος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Γερ. Παπαναστασάτος

Ούτε  η προεκλογική περίοδος δεν σταματά τον χορό του χρήματος στον Δήμο Αργοστολίου . Βίκτωρας  Ρουχωτάς και Θεόφιλος Μιχαλάτος   , με βιτρίνα πάντα την ευαισθησία  σε θέματα  που μας αγγίζουν όλους ,  σκόρπισαν   43.000,00 ευρώ για μια συναυλία .Καλώς έγινε η συναυλία και όσοι παρευρέθησαν  μίλησαν για αξιόλογη καλλιτεχνική παρουσία   , όμως 43.000,00 ευρώ  ίσως  είναι μια υπερβολή για να το πούμε τελείως κομψά.

Μην ξεχνάμε ότι ο  απερχόμενος Δήμαρχος Αργοστολίου   Θ Μιχαλάτος  απέλυσε στην αρχή της θητείας του εννέα καθαρίστριες   από τα σχολεία μας  γιατί τάχα δεν περίσσευαν του Δήμου μας 30.000,00 ευρώ  . Α  και για να μην ξεχνιόμαστε πάλι   γύρω στα 40.000,00 ευρώ  δόθηκαν και πάλι   από τον ολιγάρχη Δήμαρχο  σε εταιρεία αρχιτεκτόνων  για να μας υποδείξει  που θα μπουν στο Αργοστόλι  τα αγάλματα των Νηρηίδων  .

Πέρασε  η θητεία  του κ Μιχαλάτου  , τα λεφτά τα δώσαμε   αλλά  τα αγάλματα ακόμα εξαφανισμένα  !! Το μόνο που βλέπουμε  είναι τις    ¨ κινητές ¨ κεφαλές  των Θεόφιλου και Βίκτωρα να περιφέρονται ανάμεσα μας και να μοιράζουν χουβαρδαλίδικα     λεφτά που δεν είναι δικά τους όμως ! Δήμαρχε  εάν  θέλεις να αγοράσεις τις εκλογές   άνοιξε το δικό σου πουγκί  και  μη παρενοχλείς το ταμείο του Δήμου .

Γεράσιμος  Παπαναστασάτος 

στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη