Πάρκινγκ-μούφα στο Λιμεναρχείο έστησε με …εντολή του ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, καταγγέλει η Παράταξη «Ισχυρή Κεφαλονιά»- Αλέξανδρος Παρίσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τρελά πράγματα συμβαίνουν με το δήμαρχο κ. Μιχαλάτο. Ανακοίνωσε με παράτες και διαφήμισε στα δικά του μέσα ενημέρωσης πως επιλύει το πρόβλημα στάθμευσης και κυκλοφοριακού με τη δημιουργία ενός νέου πάρκινγκ στο χώρο του λιμεναρχείου.

Μετά το 15αύγουστο, έριξε πρόχειρα μια άσφαλτο και ύστερα από δυο βδομάδες – όσο κρατάει το φρέσκο γάλα το ψυγείο – το πάρκινγκ έκλεισε!!!

Γιατί; Ήταν απλά προσωρινό. Δεν δημιουργήθηκε ύστερα από αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά ύστερα από αίτημα του Λιμενικού Ταμείου του οποίου πρόεδρος είναι ακόμα ο κ. Μιχαλάτος.

Δόθηκε προσωρινή άδεια σε χώρο του τελωνείου από το τελωνείο, με προθεσμία λειτουργίας έως την 31η Αυγούστου. Η προθεσμία έληξε, το πάρκινγκ έκλεισε και το …πάρτυ του Μιχαλάτου τέλειωσε.

Εδώ και τρείς μέρες το πάρκινγκ, που τόσο είχε ανάγκη το Αργοστόλι, είναι μια μαύρη “τρύπα”. Χωρίς καμιά ανακοίνωση, στα μουλωχτά, ο δήμαρχος των μπαλωμάτων έκλεισε την πόρτα του.

Ήταν ένα πάρκινγκ «μούφα», για να κοροϊδέψει τους Αργοστολιώτες και τους επισκέπτες.

Στην ουσία πρόκειται για πρωτοφανή εμπαιγμό των πολιτών από ένα δήμαρχο που επί της θητείας του, δεν προχώρησε σε κανένα μεγάλο έργο, που άσκησε πιέσεις σε ψηφοφόρους, για να κλείσει ένα ψηφοδέλτιο με την παρέα του και τους υπαλλήλους του, που έγινε υπηρέτης των ολίγων και όχι των πολλών.

Επιτέλους έρχεται η ώρα που θα φύγει μαζί με το «μούφα» πάρκινγκ του.

Αποχωρεί στις 8 Οκτωβρίου για να γυρίσει σελίδα προς το μέλλον, ο Δήμος μας και το νησί μας!

Δημοτική Παράταξη Δήμου Αργοστολίου

«Ισχυρή Κεφαλονιά»