Ενώ ο ολιγάρχης δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος επαίρεται μέσα από τα ΜΜΕ του ότι εφ’ όσον επανεκλεγεί θα απαλλάξει τις εποχικές επιχειρήσεις από τα δημοτικά τέλη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης του απάντησε χθες ότι η Παράταξή του ήταν η πρώτη που το έκανε αυτό το 2018 και ο Θ. Μιχαλάτος το κατήργησε το 2019!

Η χθεσινή ανακοίνωσή της Ισχυρής Κεφαλονιάς:

Ήμασταν οι πρώτοι που απαλλάξαμε τις εποχικές επιχειρήσεις από τα δημοτικά τέλη το 2018. Ο κ. Μιχαλάτος ανακοινώνει σήμερα απαλλαγή, όταν ο ίδιος την κατήργησε το 2019. Ο εμπαιγμός στο μεγαλείο του…

Ο κ. Μιχαλάτος βλέποντας ότι πλησιάζει σε μία εκλογική μάχη χωρίς να έχει να παρουσιάσει απολύτως τίποτα στον κόσμο, έχει αρχίσει τα προεκλογικά παραμύθια.

Ανακοινώνει ευθαρσώς τη μη υποχρέωση καταβολής τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού κατά τους χειμερινούς μήνες για τις εποχικές επιχειρήσεις, μέτρο το οποίο η Ισχυρή Κεφαλονιά είχε πάρει από το 2018 και εφαρμοζόταν μέσω τριμελούς επιτροπής.

Μάλιστα ήταν ο κ. Μιχαλάτος αυτός που κατήργησε την απαλλαγή αναγκάζοντας τις εποχικές επιχειρήσεις να πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη για την χειμερινή περίοδο.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος νομίζει ότι οι επιχειρηματίες τρώνε κουτόχορτο και ξεχνάνε ότι ήταν ο ίδιος επίσης που είχε αρνηθεί να διαγράψει τα δημοτικά τέλη των κλειστών λόγω Covid επιχειρήσεων.

Κ. Μιχαλάτε, ήμασταν οι πρώτοι που απαλλάξαμε τις εποχικές επιχειρήσεις από τα δημοτικά τέλη από το 2018 ενώ εσείς ήσασταν αυτός που κατήργησε την απαλλαγή. Τώρα απλά εμπαίζετε τον κόσμο! 

Για την Ισχυρή Κεφαλονιά ένα τέτοιο μέτρο είναι αυτονόητο! Για εμάς κάθε στήριξη στις επιχειρήσεις είναι αυτονόητη…