Μπλέχτηκαν στα ψέματα τους, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος έργων για τους αμιαντοσωλήνες, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ισχυρή Κεφαλονιά:

Ο κ. Μιχαλάτος αναφέρει στην ανακοίνωση του: “Θα αλλάξουμε αμιαντοσωλήνα, επικίνδυνου για την υγεία μας μήκους 60 χιλιομέτρων”.

Ο αντιδήμαρχος κ. Μινέτος …εκτέλεσε κιόλας το έργο:

“Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο δικτύων ύδρευσης που ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ στην Κεφαλονιά τις τελευταίες δεκαετίες. 60km μήκος”

Η ουσία είναι μια, πως κοροϊδεύουν τους κατοίκους που επί τόσα χρόνια πίνουν νερό από αμιαντοσωλήνες. Αυτό που έγινε και αυτοθαυμάζονται οι δυό τους, είναι η έγκριση της μελέτης και η έναρξη των έργων που ψήφισε και η “Ισχυρή Κεφαλονιά” στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι κάτοικοι των περιοχών που κατέγραψε στην ανακοίνωση του ο δήμαρχος και που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη των αμιαντοσωλήνων είναι:

Στη Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου

 1. ΛΑΪΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ – ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ – ΠΙΤΣΑΜΑΝΟΥ-ΣΠΗΛΙΑ
 2. ΑΓΚΩΝΑΣ – ΚΑΡΔΑΚΑΤΑ
 3. ΜΗΝΙΕΣ
 4. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΔΑΥΓΑΤΑ
 5. ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ – ΔΕΜΟΥΤΣΑΝΤΑΤΑ – ΜΙΤΑΚΑΤΑ

Στη Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς

 1. ΠΕΣΣΑΔΑ
 2. ΣΠΑΡΤΙΑ
 3. ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ
 4. ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ-ΚΑΛΙΓΑΤΑ
 5. ΛΑΚΗΘΡΑ
 6. ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ- ΝΤΟΜΑΤΑ – ΣΑΡΛΑΤΑ

Η “Ισχυρή Κεφαλονιά” το ψήφισε και θα ψηφίζει πάντα, όσα έργα γίνονται προς όφελος των δημοτών και του νησιού μας, σε αντιθεση με την τακτική Μιχαλάτου που έλεγε σε όλα “ΟΧΙ”.

Ως δήμαρχος ο κ. Παρίσης, αντικατέστησε αμιαντοσωλήνες 36 χιλιομέτρων στο Αργοστόλι και θα συνεχίσει το έργο του μόλις αναλάβει το Δήμο ξανά.

Χάσαμε τέσσερα χρόνια με τον κ. Μιχαλάτο δεν πρέπει να χαθεί και η επόμενη πενταετία.

Εκ του Γραφείου Τύπου