Νέο θρασύτατο χτύπημα δέχθηκε πρόσφατα η ελευθεροτυπία στα Νησιά μας από τον επανεκλεγέντα δήμαρχο και ιδιοκτήτη πολλαπλών τοπικών ΜΜΕ Θεόφιλο Μιχαλάτο, σε συνεργασία με τον πολιτικό του συνεταίρο βουλευτή Παναγή Καππάτο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πρόσφατη συνέντευξη σε τοπικό ραδιόφωνο (που ελέγχεται από την δημαρχιακή Ολιγαρχία), την οποία έδωσε η πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) και νεοκλεγείσα περιφερειακή σύμβουλος Γιάννα Κουλουμπή, σε εκπομπή του Σάκη Βούτου, ο βουλευτής ενοχλήθηκε από τις πολιτικές θέσεις της γαλάζιας προεδρίνας και εξέφρασε τα …παράπονά του στον δήμαρχο.

Ο οποίος δήμαρχος με τη σειρά του και χωρίς να χάσει καιρό, αλλά και προκειμένου να ικανοποιήσει τον πολιτικό του συνεταίρο, έδωσε αμέσως εντολή να «…τερματιστεί η συνεργασία με τον Σάκη, απαιτώντας και την παράδοση των κλειδιών του σταθμού»!

Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό εκ μέρους του δημάρχου, για ισοπέδωση και έλεγχο της ελευθεροτυπίας στον τόπο μας, κάτι που κατ’ επανάληψιν έχει καταγγείλει ο «Η».

Υπενθυμίζουμε ότι οι σχέσεις του Π. Καππάτου και της Γ. Κουλουμπή βρίσκονται «σε τεντωμένο σχοινί», καθώς η γαλάζια προεδρίνα στήριξε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές την υποψηφιότητα του Ναπολέοντα Μαραβέγια. Ο Π. Καππάτος, εκδικητικά ορμώμενος προς τη Γιάννα, απαίτησε από την περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα, ότι για την στηρίξει στις εκλογές, πρέπει να δεσμευθεί, ότι σε περίπτωση νίκης της να μην ορίσει την Γιάννα αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κάτι που ο ίδιος αναγκάστηκε να ομολογήσει σε τηλεδιάσκεψη γαλάζιων στελεχών της Επτανήσου, πριν τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές!

Στο μεταξύ, στα Κεντρικά η Νέα Δημοκρατία «βράζει» με τα προεκλογικά «πεπραγμένα» του βουλευτή μας, τα οποία έλαβαν χώρα στα Νησιά μας, ακόμα και με απροκάλυπτες προσωπικές του παρεμβάσεις σε ψηφοφόρους και γαλάζια στελέχη αλλά και σε εκδηλώσεις, προκειμένου να διασφαλίστουν τα συμφέροντα της άρρηκτης σχέσης του με τον ολιγάρχη δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο!