Μαγεία και λάμψη χθες στο Εμπορικό Κέντρο Αργοστολίου, στο Λιθόστρωτο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Flash Summer Night», με την εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας Κατερίνας Στικούδη, η οποία έδωσε συναυλία στην Πλατεία Καμπάνας. Επίσης χθες πολύς κόσμος λόγω του οτι τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά ψώνισε με μεγάλες εκπτώσεις.

vinieta-egxromi

Το Εμπορικό Κέντρο του Αργοστολίου πλημμύρισε από νωρίς το απόγευμα με μουσική, ενώ τα καταστήματα έκαναν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.
Τις εκδηλώσεις άνοιξαν οι jazzy trio με τους Κώστα Φραντζή (σαξόφωνο), Βασίλη Περλικίδη (key boards), Ματίνα Παπαγεωργίου (vocals).
Εκρηκτική ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στη σκηνή, την οποία το κοινό αποθέωσε! Η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε ξένες και ελληνικές μουσικές επιτυχίες και μάγεψε μικρούς και μεγάλους!
O κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη», η οποία πραγματοποίησε την εκδήλωσε, προκειμένου να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα ανεβάσουν τον τζίρο των μαγαζιών του εμπορικού κέντρου.
Hταν μία πετυχημένη γιορτή για το Αργοστόλι, καθώς και για τα εμπορικά καταστήματα της πόλης. Αναμένουμε ανάλογες εκδηλώσεις!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA