Ενώ το παλιό Κτίριο της Αστυνομίας στο Αργοστόλι, παραμένει ως…φάντασμα στην παραλία της Πρωτεύουσάς μας επί χρόνια ολόκληρα και το Κράτος πληρώνει …ένα βουνό λεφτά σε ενοίκια, για τον βουλευτή Παναγή Καππάτο και για τον μητροπολιτικό μας δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο …πέρα βρέχει!

Μάλιστα τη στιγμή που αυτοί συνεχώς μας γεμίζουν με ψέματα και στήνονται για φωτογραφίες με υπουργούς και υφυπουργούς, ανακοινώθηκε χθες ότι το Υπουργείο Υποδομών προχώρησε σε συμφωνία με την εργολαβική εταιρεία ΕΚΤΕΡ-ΕΡΕΤΒΟ-ΤΕΝΑ για ένα έργο που περιλαμβάνει 5 νέα αστυνομικά μέγαρα με ΣΔΙΤ, από το οποίο έχει αποκλειστεί το Αργοστόλι.

Το κόστος του έργου είναι με τον ΦΠΑ 70,43 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 56,8 εκατ. ευρώ). Περιλαμβάνει την μελέτη, κατασκευή χρηματοδότηση και τεχνική διαχείριση των Αστυνομικών Μεγάρων στην Πάτρα, τη Λευκάδα, την Καρδίτσα, την Βέροια και την Αλεξανδρούπολη.

Το …Κτίριο-Φάντασμα της Αστυνομίας «κοσμεί» την παραλία του Αργοστολίου προς …δόξαν των κ.κ. Καππάτου και Μιχαλάτου, τη στιγμή μάλιστα που άλλες πόλεις εξασφαλίζουν σύγχρονα αστυνομικά κτίρια…