ΜΠΟΡΕΙ ο ολιγάρχης δήμαρχος Μιχαλάτος «να σφυρίζει κλέφτικα» στις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις του «Η» τον τελευταίο καιρό και να διακηρύττει προς κάθε κατεύθυνση ότι …«σιγά μην ασχοληθώ με τον Ημερήσιο», αλλά οι πληροφορίες μας από ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ λένε ότι …το πρώτο πράγμα που κάνει πηγαίνοντας στο δημαρχείο κάθε πρωί είναι …να διαβάζει ανελλιπώς τον «Η» και όταν δεν του τον έχουν φέρει στέλνει …πάραυτα τον κλητήρα να βρει την εφημερίδα!

Θα σεβαστούμε λοιπόν «το ταράκουλο» του μαλαγάνα δημάρχου που …τρελαίνεται κάθε που πιάνει τον «Η» στα χέρια του και τον διαβεβαιώνουμε ότι …θα συνεχίσουμε το ίδιο απτόητοι σε ό,τι έρχεται σε γνώση μας και πάντα τεκμηριωμένα όπως κάναμε προ Θεόφιλου και θα συνεχίσουμε και μετά τον Θεόφιλο…

 

Έτσι λοιπόν για σήμερα του έχουμε ένα πρωτοφανές 4πλό «έγκλημα» της Δημοτικής του Αρχής που το πρώτο πράγμα που θα ‘πρεπε να κάνει …ΑΝ …ΑΝ …είχε κότσια θα ήταν να στείλει σπίτι τους, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και να αναλάβει προσωπικά την ευθύνη!

Θεόφιλε, έχεις τα κότσια να το κάνεις ή σέρνεσαι πίσω από την γνωστή λαϊκή ρήση «ανάθεμα την ανάγκη μου» ανεχόμενος τις ανικανότητες και τους διασυρμούς του κάθε «αντιδημάρχου του 1.500άρικου» και κάθε «αρπαγμένου» …scraps boys και που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο μισθουλάκος και η μόστρα…

 

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» Θεόφιλε και στην περίπτωση που δεν έχεις τα κότσια να στείλεις από κει που ήλθαν τους τσιρλόμαγκες συνεργάτες σου, οφείλεις …ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

Και μπορεί την προσφιλή σου επικοινωνιακή μέθοδο της μαλαγανιάς να την χρησιμοποιείς στις σχέσεις σου με τους πολιτικούς σου αντιπάλους, αλλά με την ζωή των πολιτών, την ιστορία του Δήμου και την καθημερινότητα δεν χωράνε!

 

Ιδού λοιπόν τα 4 νέα «εγκλήματα» όπως τα ψάξαμε στην λεπτομέρεια τους

 

Θ. Μιχαλάτος

 

Έγκλημα 1ον

Η πληροφορία έλεγε ότι στο κοιμητήριο του Δραπάνου στην πάνω μεριά που είναι ελεύθερη από μνήματα υπάρχει …χωματερή! Χωματερή με σκουπίδια, μπάζα, πλαστικά, αποφάγια και ό,τι άλλο …διαθέτει μια οποιαδήποτε χωματερή!

Πήγαμε λοιπόν στο Δράπανο και …επιβεβαιώσαμε ΑΠΟΛΥΤΑ την πληροφορία!

Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε και δημοσιεύουμε αδιάψευστος μάρτυρας!

Εκθέτουν ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ τον Δήμο, διασύρουν προσωπικά τον δήμαρχο και φυσικά πρώτα και κύρια αποκαλύπτουν τις ικανότητες του …υπερεκτιμημένου αρμοδίου αντιδημάρχου Σπύρου Σαμούρη, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση δημάρχου 6/5-1-2024 έχει (και) την αρμοδιότητα «Της εποπτείας και ευθύνης των κοιμητήριων της Δ.Ε Αργοστολίου», ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και αυτό του Δραπάνου στο Αργοστόλι!

Και όχι τίποτε άλλο αλλά αυτός ήταν που πριν λίγες ημέρες που από τη ναυαρχίδα του Θεόφιλου «άστραψε και βρόντηξε» για τους «δίχως κουλτούρα πολίτες» και «τους επαγγελματίες» (ανάμεσα στους οποίους και …ο δήμαρχός του Μιχαλάτος) που δεν πάνε με ένα φορτηγό τα σκουπίδια τους στην Παλοστή!

 

Έγκλημα 2ον

Και μην μας πουν ότι η χωματερή του Δραπάνου είναι αποκλειστικά για σκουπίδια από τον καθαρισμό των μνημάτων γιατί …τα οικιακά σκουπίδια σε σακούλες, τα πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια, το χαρτομάνι ακόμη και …τα αποφάγια, τους διαψεύδουν παταγωδώς σε συνδυασμό με το πλήθος των αδέσποτων παραγωγικών ζώων όπως οι γίδες και τα κατσίκια που φαίνονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε …να βόσκουν αμέριμνα στην …ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ του Δραπάνου δίπλα στα μνήματα! Προσβολή και ωρολογιακή βόμβα για την δημόσια υγεία αλλά, και ΚΥΡΙΩΣ, προσβολή του χώρου, προσβολή της ιστορίας του Αργοστολιού και προσβολή των νεκρών!

 

Έγκλημα 3ον

Και μην μας πουν τις γνωστές τους μαλαγανιές ότι φταίνε …«οι ανεύθυνοι πολίτες» για τα σκουπίδια που πετάνε και τη χωματερή που έχει δημιουργηθεί στο χώρο του δημοτικού νεκροταφείου του Δραπάνου! Γιατί ο Δήμος είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τα ανεπιτήρητα ζώα και πολύ περισσότερο όταν ο Δήμος Σάμης με την «αυστηρή προειδοποίηση που εξέδωσε για τα ανεπιτήρητα ζώα» πρόσφατα, εκθέτει τον Δήμο Αργοστολίου ανεπανόρθωτα από ένα τέτοιο ισχυρισμό απάντηση στην θλιβερή κατάσταση.

Το πρόβλημα είναι χρόνιο με τα ανεπιτήρητα ζώα, μέχρι τώρα στα χωριά του Δήμου και κατ ’επανάληψη έχει δημοσιεύσει άρθρα και καταγγελίες πολιτών ο «Η» για την ασυδοσία που υπάρχει σε όλη την έκταση του Δήμου και την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της Δημοτικής Αρχής αλλά … «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»! Έτσι τώρα …φυσιολογικά γίδες φθάνουν να βόσκουν ανενόχλητες στον δημοτικό χώρο του νεκροταφείου Δραπάνου και …τα κόκκαλα των νεκρών να τρίζουν και ετοιμαστείτε σε λίγο έτσι που βαδίζει ο Θεόφιλος να τις δούμε στην παραλία και την πλατεία ακόμα του Αργοστολιού!

 

Έγκλημα 4ον

Ο δήμαρχος Μιχαλάτος και ο αρμόδιος για το Κοιμητήριο αντιδήμαρχος Σαμούρης ασφαλώς δεν θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι εκτός όλων των προηγουμένων ανεκδιήγητων, η χωματερή του Δραπάνου αποτελεί μια διατροφική και υγειονομική βόμβα αφού τα σιτιζόμενα σε αυτήν ζώα (γίδες και κατσίκια) κάποια στιγμή θα καταλήξουν στο …πιάτο των πολιτών!

Ειλικρινά «με το χέρι στην καρδιά» μπορείτε να πείτε στους πολίτες Μιχαλάτε και Σαμούρη, ότι θα τρώγατε δίχως κανένα πρόβλημα μια γίδα που ταΐζεται στην χωματερή του νεκροταφείου του Δραπάνου;

Σπ. Σαμούρης

 

Καταλήγοντας

Δήμαρχε ΑΝ δεν καταλαβαίνεις ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σου για την καθημερινότητα σε εκθέτει ανεπανόρθωτα μέρα παρά μέρα και διαπομπεύει τον Δήμο σε καθημερινή βάση και εσύ δεν τον ακουμπάς καν τότε …ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ και ακόμα καλύτερα …καλώς έχει καβαλικέψει το καλάμι!

Αν ανεχτείς δε και το αποκορύφωμα των υπερεκτιμημένων ικανοτήτων του με την παρουσία της χωματερής στο νεκροταφείο Δραπάνου τότε …ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ καθημερινά και στη λαϊκή γλώσσα …ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ που σε οδηγεί καθημερινά ο πιο άμεσος συνεργάτης σου ο οποίος μάλιστα με την δικιά σου υπογραφή είναι δεύτερος αναπληρωτής σου, μετά τον πρώτο και διαρκώς εξαφανισμένο πρώτο αναπληρωτή σου που εμφανίζεται στο Δήμο …μόνο για την είσπραξη του 1.500άρικου!

 

Τα πράγματα Θεόφιλε είναι απλά, εσύ τα κάνεις δύσκολα, με την ανοχή σου στην γελοιοποίηση και τον διασυρμό του Δήμου από τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ συνεργάτες σου που έχουν καταλάβει πως σκέφτεσαι περί ανοχής σου σε αυτούς και καθημερινά αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο για τις πραγματικές (ΑΝ)ικανότητες τους!

 

Μία είναι η λύση Θεόφιλε …να ξαναμοιράσεις ΑΜΕΣΑ την τράπουλα και με κοινοβουλευτική ορολογία να κάνεις …ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ στέλνοντας σπίτι τους όλους τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και σε τελική ανάλυση ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!

 

Και ειδικά στην περίπτωση της χωματερής του Δραπάνου και της ασυδοσίας των αδέσποτων ζώων μπορείς να κάνεις …εσύ τον μπόγια!

 

H άκρως επικίνδυνη χωματερή έξω από το Κοιμητήριο του Αργοστολίου, στην οποία βόσκουν …αδέσποτα γίδια…