Στα Κουρκουμελάτα έφτασε πρόσφατα η…χάρη μας, καθώς μετά από κάποιες επισκέψεις στο ιστορικό Χωριό μας, διαπιστώσαμε ότι τα έργα ανακατασκευής του Σταδίου, όχι μόνο έχουνε γίνει …«Γεφύρι της Άρτας», αλλά και ότι …πάσχουν στο σκεπτικό του σχεδιασμού τους!

Τα έργα στο Στάδιο Κουρκουμελάτων ξεκίνησαν πριν τρία περίπου χρόνια, αλλά μετά τις πρώτες εκσκαφές …εγκαταλείφθηκαν, αφού ο εργολάβος εξαφανίστηκε.

«Πέσαμε σε ασυνεπή εργολάβο», μας είπε η Πρόεδρος της Κοινότητας Μεταξάτων (που περιλαμβάνει τα χωριά

Η πρόεδρος της Κοινότητας Μεταξάτων
Μέμα Καλλιγά

Μεταξάτα, Κουρκουμελάτα, και Καλλιγάτα) Μέμα Καλλιγά, η οποία εκλέχθηκε με την παράταξη του δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου. «Τώρα κοιτάμε να τον κηρύξουμε τον εργολάβο έκπτωτο και να το πάρει κάποιος άλλος. «Μπλέξαμε άσχημα», πρόσθεσε η κα Καλλιγά, και έχουμε μείνει να βγάλει απόφαση έκπτωσής του ο Δήμος Αργοστολίου».

Ωστόσο, σύμφωνα με την κα Καλλιγά, υπάρχει και άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα στο έργο, αφού η ανακατασκευή του Σταδίου ξεκίνησε με το προηγούμενο Προεδρείο Μεταξάτων, με στόχο το Στάδιο να γίνει για …μπιτς-βόλεϊ, ενώ το Προεδρείο της κα Καλλιγά θέλει το Στάδιο να γίνει όπως ήτανε παλιά, δηλαδή για μπάσκετ, βόλεϊ, γυμναστικές επιδείξεις και άλλες αθλοπαιδίες.

Τι θα γίνει; Μόνο ένας Θεός κι’ ένας Θεόφιλος (που …δεν θέλει να γίνεται τίποτα στα Χωριά…) ξέρουν…