Επ’ αόριστον αναβολή για τη δίκη Μαντέλη, που συνδέεται με το σκάνδαλο της Siemens. Η δίκη που είχε αρχίσει τον Νοέμβριο τυο 2013 είχε διακοπεί για τις 19 Σεπτεμβρίου 2016,  ενω είχε φθάσει στο στάδιο των απολογιών. Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος του δικαστηρίου απεβίωσε χθες με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε επ’ αόριστον αναβολή.
Πρόκειται για την δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών, Τάσου Μαντέλη (κατηγορείται οτι ελαβε 450.000 μάρκα απο τη Siemens) και ακόμα τεσσάρων κατηγορουμένων.
Πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν ο εφέτης Αγγελής Τριαντόπουλος. O εφέτης, πέθανε σε ηλικία μόλις 58 ετών αφού ταλαιπωρούνταν τους τελευταίους μήνες από καρκίνο και είχε υποβληθεί σε θεραπείες. O λόγος ειναι πως δεν είχαν κληρωθεί αναπληρωματικά μέλη στη σύνθεση του Δικαστηρίου.
Εν τω μεταξύ η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και η Εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου ζητησαν όλα τα έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση της μετάφρασης του βουλεύματος για την κύρια υπόθεση της Siemens με τους 61 κατηγορούμενους που αναβλήθηκε επ αόριστον. Oι ανώτατοι λειτουργοί της δικαιοσύνης θα μελετήσουν τα έγγραφα και θα αποφασίσουν αν θα παρέμβουν ή όχι.