Ο ΞΕΡΟΛΑΣ αντιδήμαρχος των σκουπιδιών που «δεν ξέρει να γράψει το όνομά του» Σαμούρης, τα ‘δωσε όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε «μαγαζί»- ραδιοφωνικό σταθμό ιδιοκτησίας του Ολιγάρχη αφεντικού του μονολογώντας ακατάπαυστα επί 18:19 λεπτά και ταυτόχρονα μεταφέρθηκε η συνέντευξη του στη ναυαρχίδα του «στόλου» του Θεόφιλου σ ’ένα «σεντόνι» κείμενο 508 λέξεων (!) που αμφιβάλουμε πόσοι κατάφεραν να το διαβάσουν.

Η έπαρση, η ασχετοσύνη και η ανικανότητα του Θεοφιλικού στρατού σε όλο τους το μεγαλείο!

«Σε έντονο ύφος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Σαμούρης» στον Ολιγαρχικό ραδιοφωνικό σταθμό ασκώντας αυστηρή κριτική σε όσους, όπως τόνισε, «φέρονται αντικοινωνικά και μετά διαμαρτύρονται» σημειώνει η ναυαρχίδα ότι είπε «Η κοινωνία δεν καταλαβαίνει τίποτα. Όλοι ξέρουν να λένε θεωρίες στο Facebook και στο καφενείο, αλλά στην πράξη πετάνε τα μπάζα, τα στρώματα, τα “κέρατά” τους, όπως λέμε» !!!

Ο Σαμουράι λοιπόν, γι’ άλλη μία φορά απέδειξε ότι είναι «για τα μπάζα», όπως …χαρακτηρίζεται στην πιάτσα, αυτός και όλο το δημαρχιακό σύστημα που καθημερινά «δολοφονεί» Δήμο και δημότες!

Για όλα τους φταίνε οι άλλοι! Καθόλου οι ίδιοι …πως ο Δήμος βρωμάει και κρούει από άκρου εις άκρον. ΟΧΙ! Λέξη δεν βρήκαν να πουν εδώ και ένα χρόνο, που ο «Η» τους άνοιξε τα μάτια πρώτα για να καθαρίσουν το νεκροταφείο του Δραπάνου από τους σωρούς των σκουπιδιών και την εκεί χωματερή και μετά για το ακαθάριστο για χρόνια μπαρουταποθήκη ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου στη ΒΙΠΕ απέναντι από την Αστυνομία!

Και ξαναγυρίζουμε «στα κέρατά τους» που τα πετάνε όπου να ‘ναι και βρωμίζουν τον τόπο «όλοι» δίχως εξαίρεση κατά τον αντιδήμαρχο των σκουπιδιών.

Πρώτον. Ο Δήμος εκτός από το να τα βάζει με όλους και με όλα (στην κυριολεξία «όλοι» κατά τον αρμόδιο για τα σκουπίδια αντιδήμαρχο…) πως δεν τηρούν τα στοιχειώδη τι κάνει από τη μεριά του;

ΤΙΠΟΤΑ ! Κατά την Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου οι δημότες …γεννιούνται με κουλτούρα να πετάνε «τα κέρατά» τους όπου να ‘ναι!

Δεύτερον και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ στο σημερινό και παρόν δημοσίευμα στοιχείο!

Οι εργασίες συλλογής και μεταφοράς ογκωδών αντικειμένου του Δήμου Αργοστολίου, σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει υπογραφεί με τον αρμόδιο για τα σκουπίδια φορέα της ΕΔΑΚΙ ανήκουν στον χρυσοπληρωμένο εργολάβο από τας Θήβας!!!

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα σκουπίδια Σαμούρης συνεργάτης του δημάρχου Μιχαλάτου απλά …ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ όπως και στην πλειοψηφία των συνεργατών του Ολιγάρχη, ακόμη …και του ίδιου! Αν γνώριζαν τι γίνεται στην κοινωνία προφανώς και θάχε μπει τάξη στα πράγματα!

Και συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με την σύμβαση παροχής υπηρεσιών «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΣΑΜΗΣ» ποσού 2.080.323,09 ευρώ που υπεγράφη στις 13/6/2024 με ισχύ 12 μήνες, δηλαδή μέχρι 12/6/2025 από τον SCRAP BOY ή αλλιώς κο 108% (λόγω της αύξησης κατά 108% του μισθού του πέρυσι με εισήγηση μάλιστα του Θεόφιλου…) πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ και τον εργολάβο και στο άρθρο 1 παράγραφο 3 στις υποχρεώσεις του περιλαμβάνονται και:

«Εργασίες συλλογής και μεταφοράς ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Αργοστολίου (δεν περιλαμβάνονται μπάζα και προϊόντα ανακαινίσεων και κατεδαφίσεων). Πρόκειται για ογκώδη που αποτελούν μια κατηγορία απορριμμάτων τα οποία δεν χωρούν στους κάδους προσωρινής αποθήκευσης των υπόλοιπων απορριμμάτων. Τέτοια είναι, τραπέζια, ντουλάπες, καρέκλες, καναπέδες, μοκέτες, στρώματα, κρεβάτια, ποδήλατα, ογκώδη παιχνίδια κλπ. Οι εργασίες συλλογής και μεταφοράς αυτού του είδους απορριμμάτων, έχουν ως σκοπό την αποφυγή της ανεξέλεγκτης συσσώρευσης και εναπόθεσης ογκωδών στα πεζοδρόμια, στους δημόσιους χώρους και δίπλα στους κάδους των απορριμμάτων. Τα απορρίμματα αυτά ανήκουν στην κατηγορία 20 του ευρωπαϊκού καταλόγου αποβλήτων, υποκατηγορία ΕΚΑ 20 03 07. Η παροχή των εργασιών θα γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του τμήματος διαχείρισης λειτουργίας στόλου και επιχειρήσεων της Ε.Δ.Α.-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α.».

Σαφές λοιπόν! Πληρώνουμε εμείς οι δημότες 2 (συν) εκατομμύρια στον εργολάβο για να μαζεύει ΑΥΤΟΣ και όχι η ΕΔΑΚΙ ή ο Δήμος, εκτός των άλλων και τα ογκώδη αντικείμενα τα οποία κατά δημόσια ομολογία του ΑΔ Σαμούρη και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ δεν τα μαζεύει αυτός (ο εργολάβος της ΕΔΑΚΙ) αλλά …ο Δήμος!!!

Ποιος πληρώνει «τα κερατιάτικα»; Φυσικά οι πολίτες!

Τόσο άσχετοι!

Τόσο ανίκανοι!

Τόσο επικίνδυνοι!

Γίνονται πρωταγωνιστές σε ένα σκάνδαλο εκατομμυρίων και πάνε να την βγουν και από πάνω!

Ποιοι; Η χειρότερη Δημοτική Αρχή που έχει περάσει από συστάσεως του Δήμου Αργοστολίου!

Η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου και των συν αυτώ που θα μείνει στην ιστορία ως η Δημοτική Αρχή των σκανδάλων και των «κερατιάτικων»!

Υστερόγραφο 1. Φυσικά, αν (λέμε ΑΝ) βρισκόμαστε σε ευνομούμενη κοινωνία θα έπρεπε τη συγκεκριμένη κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος να την έχουν εντοπίσει οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι από το νόμο. Ο κος όμως Αποκεντρωμένος αποδεδειγμένα περί άλλων τυρβάζει! Σιγά τώρα μην ασχοληθεί με την κακοδιαχείριση των εκατομμυρίων των δημοτικών τελών Καθαριότητας και να καθίσει στο σκαμνί τους υπεύθυνους!

Κύριε Κατσαρέ, αυτή τη φορά θα μπείτε στον κόπο να διατάξετε ΑΜΕΣΑ έλεγχο για το οικονομικό σκάνδαλο με εμπλεκόμενους τη δημοτική αρχή του δήμου Αργοστολίου, την ηγεσία της ΕΔΑΚΙ και τον εργολάβο; Ή θα συγκαλύψετε, όπως πράξατε στο παρελθόν για μια σειρά ζητήματα και κορυφαία την περίπτωση της μη νόμιμης εκλογής της προέδρου των Ομαλών και της μη νόμιμης σύνθεσης των νομικών προσώπων στο Δήμο Αργοστολίου που αποκαλύφθηκε από την πρόσφατη και ομόφωνη απόφαση της επιτροπής 152.

Υστερόγραφο 2. Η φωτογραφία του αντιδημάρχου των σκουπιδιών στη ναυαρχίδα του Θεόφιλου που συνοδεύει το κείμενο για τη συνέντευξη του που αναφερθήκαμε αποτελεί τουλάχιστον …ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Καβάλα στο μηχανάκι του ο Σαμούρης με δίχως κράνος!!!

Ναι, αυτός «ο πολιτισμένος» συνεργάτης του Ολιγάρχη και κήρυκας της νομιμότητας, δίχως τσίπα επάνου του παραβιάζει το νόμο προκλητικότατα και προβάλλεται μάλιστα από τα μέσα του δημάρχου του! Αν υπάρχει δικαιοσύνη και ισονομία σε αυτό τον τόπο θα πρέπει να φανεί από το πως θα αντιδράσουν οι αρμόδιες Αρχές…