Δήμος Αργοστολίου – Διοίκηση Μιχαλάτου 30/7/2025!!!
1) Μπήκαν ορισμένα ποδήλατα του γνωστού υποχρεωτικού προγράμματος (δεν ήταν δική τους ιδέα – πρωτοβουλία της διοίκησης Μιχαλάτου)!
2) Κάνεις δεν τα χρησιμοποιεί!
3) Τοποθετήθηκαν μέσα στον ιστό της πόλης – ΜΕΓΑ λάθος! (πληρώθηκε αυτή η μελέτη κάποιες χιλιάδες ευρώ, θέλω πάρα πολύ να γνωρίσω αυτόν / αυτήν που την έκανε και να μου εξηγήσει, γιατί αφού παρκάρω το αυτοκίνητό μου στο Δημοτικό Στάδιο που είναι στην είσοδο του Αργοστολίου, να φθάσω μέχρι το Κέντρο της πόλης για να πάρω ποδήλατο ;;;; Ή ακόμη και αν μετά από δύο ώρες ψάχνοντας με το αυτοκίνητο μια θέση πάρκινγκ μέσα στην πόλη, βρω μία θέση, γιατί να πάρω το ποδήλατο ;;; Για να βγω με το ποδήλατο έξω από την πόλη ;;;;
4) Οι πρώτες καταστροφές είναι εμφανείς (καμμένες σέλες, σκονισμένα – λασπωμένα ποδήλατα, άχυρα και ξύλα στο σύστημα μετάδοσης του ποδηλάτου κλπ ) – δεν κερδίζουν τον χρήστη για να τα χρησιμοποιήσει!
5) Καμία ενημέρωση από τη διοίκηση Μιχαλάτου, από ανθρώπους του Δήμου, αρμόδιους να ενημερώνουν, να δείχνουν στους επισκέπτες πώς μπορούν έστω να χρησιμοποιηθούν αυτά τα ποδήλατα! Θα όφειλαν τουλάχιστον για ένα μήνα να ενημέρωναν καθημερινά τους υποψήφιους χρήστες των ποδηλάτων.
6) Τα δικά σας τα ποδήλατα, ή τα μηχανάκια αξίας 350.000 ευρώ θα τα τοποθετούσατε – αφήνατε στον ήλιο να καίγονται ή να βρέχονται;;; Ακόμη και για το αυτοκίνητό σας κυνηγάτε απεγνωσμένα μια σκιά.
Γι’ αυτά γιατί τόση αδιαφορία;;;
α) Γιατί δεν τα πληρώσατε εσείς &
β) Γιατί εντέλει δεν σας ενδιαΜπορεί να είναι εικόνα ποδήλατο και κείμενοφέρει να αντέξει το προϊόν στο πέρασμα του χρόνου.
7) Καταγράφω μόνο 6 παρατηρήσεις, γιατί τις υπόλοιπες 20 που έχω, δε θα τις διαβάσετε!!!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Παντελής Ιωαννίδης!
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…
Είμαι αυτός που η εταιρία μας είχε κάνει πρόταση στο Δήμο Αργοστολίου το 2022 – στη Διοίκηση Μιχαλάτου για 280 ποδήλατα τοποθετημένα εκτός πόλεως για ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, αλλά αποκρύφτηκε τεχνηέντως από τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο, τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και τους Αντιδημάρχους αυτού.

















