Τα «πάνω κάτω» έφερε η IONIAN GROUP σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο, με την δραστηριοποίησή της στις ακτοπλοϊκές γραμμές των Νησιών μας.
Μετά την ανάπτυξη των δρομολογίων, το άνοιγμα της ιστορικής γραμμής Σάμη-Ιθάκη-Πάτρα, την καθημερινή σύνδεση της (πολύπαθης ακτοπλοϊκά) Ιθάκης, την πολυδιάστατη, σε εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ, διαφήμιση και προβολή των Νησιών μας, την δρομολόγηση των πιο σύγχρονων, γρήγορων και ασφαλών πλοίων της ελληνικής ακτοπλοϊας, έρχεται τώρα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket) να συμβάλλει τα μέγιστα στην «χωρίς κόπο» έκδοση εισιτηρίων, καταργώντας στην ουσία τις ουρές των επιβατών στα εκδοτήρια για την αγορά ή το check-in των εισιτηρίων τους.
Με τον τρόπο αυτό, η πρωτοπόρος Ναυτιλιακή Εταιρεία IONIAN GROUP «απαλλάσει» τους επιβάτες των πλοίων της από την ταλαιπωρία και το «χάσιμο χρόνου», δίνοντας την ευκαιρία για πιο ξεκούραστο και με λιγότερη ταλαιπωρία ταξίδι και πρωτοπορώντας σε μιά νέα εποχή στα ακτοπλοϊκά δρώμενα!
Oλοκληρώνοντας την αγορά των ηλεκτρονικών εισιτηρίων (e-tickets) από το site της IONIAN GROUP (www.ioniangroup.com/ reservations), μπορούμε στη συνέχεια να τα εκτυπώσουμε ή να τα κατεβάσουμε στο κινητό μας και …αυτό ήταν! Το μόνο που απομένει είναι να μπούμε στο πλοίο κατευθείαν κανόντας check-in στην είσοδο χωρίς να περιμένουμε στις ουρές των εκδοτηρίων!
Η αναβάθμιση των υπηρειών της IONIAN GROUP με την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων, είναι άλλη μία υλοποίηση των υποσχέσεών της προς το επιβατικό κοινό από και προς τα Νησιά μας.
Εξάλλου, ο επικεφαλής της IONIAN GROUP κ. Γιώργος Θεοδόσης και ιδιοκτήτης του 11880 (ΕΙΔΗΣΕOΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε), έχει μία πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, καθιστώντας το 11880 στην κορυφή των 5ψήφιων αριθμών παροχής πληροφοριών και ήταν αναμενόμενη η αναβάθμιση και των τεχνολογικών υπηρεσιών στα πλοία της IONIAN GROUP.
Σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η IONIAN GROUP ανακοίνωσε χθες τα ακόλουθα:
Η Ionian Group τηρώντας τις υποσχέσεις της για συνεχή αναβάθμιση υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο, αξιόπλοων και πολυτελών πλοίων όσο και τεχνολογικών υπηρεσιών, που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση του κοινού, φέρνει για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket).
Τώρα πλέον με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), δεν χρειάζεται να αγχωθείτε για το από πού θα παραλάβετε το εισιτήριο σας, ούτε να σταματάτε στις ουρές των εκδοτηρίων στο λιμάνι, διότι μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας ηλεκτρονικά, τη στιγμή που το θέλετε.
Απλά, για την έκδοση του εισιτηρίου σας μπείτε στο site της εταιρίας www. ioniangroup. com, επιλέξτε την κράτηση, τον προορισμό και τα δρομολόγια που σας ενδιαφέρουν και την ίδια στιγμή, το λαμβάνετε αυτόματα στο email σας και στο κινητό ή το tablet σας.
Κατόπιν επιλέξτε ή να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας ή να μας το επιδείξετε στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας, κατά την επιβίβασή σας στο πλοίο.
Με το e-ticket, υποδεχθείτε τη Νέα Εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κερδίστε χρόνο και χρήμα.
Η Νέα Εποχή έρχεται από το Ιόνιο, από την Ionian Group.
Η έκδοση του εισιτηρίου ο έλεγχος και η επιβίβαση γίνονται όλα ηλεκτρονικά.
Η Ionian Group πρωτοπορεί και περιμένει να σας ταξιδέψει στο Ιόνιο σε μια από τις γραμμές μας:
Πάτρα-Κεφαλονιά-Ιθάκη, Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κεφαλονιά.
Ταξιδέψτε, με τους πρωταθλητές της Πολυτέλειας και της Τεχνολογίας.
Σας ευχαριστούμε.

 


Στην Πλατεία Βαλλιάνου το νέο Πρακτορείο της IONIAN GROUP


Εντός των ημερών αναμένεται να ανοίξει το νέο Πρακτορείο-Γραφείο της IONIAN GROUP στην Κεντρική Πλατεία Βαλλιάνου, στο Αργοστόλι.
Ηδη οι εργασίες στο χώρο βρίσκονται σε εξέλιξη, και σύμφωνα με πληροφορίες μας, το κίτρινο χρώμα της IONIAN GROUP θα «επιβληθεί» στην περιοχή.

O “H” εύχεται στην IONIAN GROUP καλορίζικα το νέο της Πρακτορείο, καλές δουλειές και ασφαλή ταξίδια!

ionian ionian