153 χρόνια!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 153 χρόνια, την 21ην Μαϊου του 1864, η πολυαγαπημένη ιδιαίτερη Πατρίδα μου η Κεφαλονιά, η Επτάνησος γενικότερα, εόρταζαν την επιτευχθείσα, μετά από μακροχρόνιες θυσίες των Ηρώων Αγωνιστών τους, πολυπόθητη επανένωσή των, με την Μητέραν Ελλάδα μας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα ηρωϊκά μας νησιά!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο δοξασμένο, των Ελληνίδων και Ελλήνων, ΕΘΝΟΣ!!

ΔΡΑΤΤΟΜΑΙ της ευκαιρίας για να υπενθυμίσω ότι σήμερα, στις μέρες μας, περισσότερον από κάποτε στο παρελθόν, επιβάλλεται ο διαχωρισμός του διαχρονικά αθλίου ΚΡΑΤΟΥΣ μας, από το διαχρονικά τιμημένον ΕΘΝΟΣ μας!

ΑΝ ΑΥΤΟ δεν επιτύχουμε, αν προ “χρωμάτων” διστάσουμε “παγιδευόμενοι” αν επιτρέψουμε να μεταφερθεί λανθασμένα και επικίνδυνα, στην έννοιαν του ΕΘΝΟΥΣ μας , η σημερινή μας, τόσο δικαιολογημένη, οργή-αγανάκτηση, από τις μακροχρόνιες Πράξεις των τόσων,όσων και όποιων, Προδοτών Πολιτικών μας εναντίον μας, τότε, οι κάθε είδους, κάθε ταυτότητος εχθροί μας, εντός και εκτός των συνόρων μας, θα έχουν κάθε δικαίωμα να επιχαίρονται!

ΘΑ ΕΧΟΥΝ κάθε Δικαίωμα να επαίρονται και να ζητωκραυγάζουν, για την τελική και ολοκληρωτική κατατρόπωση-ακύρωση της Ελληνικής,όπου γης, μεγαλειώδους ανθρώπινης Ύπαρξης και Ψυχής!!!