154 χρόνια πριν!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

21 ΜΑΪΟΥ του 1864! Πριν από 154 χρόνια ακριβώς!! Η πολυ-αγαπημένη ιδιαίτερη Πατρίδα μου η Κεφαλονιά, η Επτάνησος γενικότερα, εορτάζουν την πολυπόθητη Επανένωσή των, με την Μητέρα Ελλάδα μας! Οι αγώνες των, οι θυσίες των, η λατρεία τους προς την μόνη Πατρίδα που ανεγνώριζαν, εδικαιώθησαν! Ενθουσιασμός! Συγκίνηση!

Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ των αναμφίβολα δυστυχισμένων ημερών μας, ΔΕΝ θα πρέπει να επηρεάσει την ουσία της πολυ-δοξασμένης Ιστορίας του Έθνους μας! Επ’ ουδενί! Ας μη το λησμονούμε!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του διαχρονικά αθλίου ΚΡΑΤΟΥΣ μας, από το διαχρονικά τιμημένον ΕΘΝΟΣ μας! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ! Σήμερα, πολύ περισσότερο, από οποιαδήποτε άλλη Περίοδο της σύγχρονης Ιστορίας μας!!

ΑΝ ΑΥΤΟ δεν επιτύχουμε, αν επιτρέψουμε να «μεταφερθεί» λανθασμένα και επικίνδυνα, στην Ιερή έννοια του Εθνους μας, η σημερινή μας, τόσο δικαιολογημένη, οργή-αγανάκτηση, από τις μακροχρόνιες Πράξεις των τόσων,όσων και όποιων Προδοτών Πολιτικών μας, τότε, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΤΕ, οι κάθε είδους, οι κάθε ταυτότητος εχθροί μας, εντός και εκτός των συνόρων μας, θα έχουν κάθε δικαίωμα να επιχαίρονται!

ΝΑ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ και να ζητωκραυγάζουν, για την ολοκληρωτική κατατρόπωση-ακύρωση, της όπου γης μεγαλειώδους Ελληνικής Υπαρξης-Παρουσίας!!!