Νεκρός ανασύρθηκε ο 60χρονος οδηγός του λεωφορείου του Δήμου Βασίλης Τραυλός από το Καπανδρίτι, χθες το πρωϊ, έξω από τα Βλαχάτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 60χρονος, ερχόταν οδηγώντας το λεωφορείο από τα Σιμωτάτα προς Αργοστόλι και κοντά στα Βλαχάτα έχασε τις αισθήσεις του, αφού πρηγουμένως είχε προλάβει να ακινητοποιήσει το όχημα στην άκρη του δρόμου, το οποίο προσέκροιυσε σε παρακείμενη μάνδρα.
Κάτοικοι της περιοχής που αντελήφθηκαν το περιστατικό ενημέρωσαν την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και κατέφεραν να απεγκλωβίσουν τον 60χρονο από το λεωφορείο, χωρίς τις αισθήσεις του.
O 60χρονος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, μάλλον από ανακοπή καρδιάς. O εκλιπών ήταν υπάλληλος του Δήμου Κεφαλονιάς, παντρεμένος και είχε τρία παιδιά.
O «Η» στέλνει στους οικείους του τα θερμά του συλλυπητήρια.
Ηταν, δυστυχώς, άλλο ένα θλιβερό γεγονός, παρόμοιο με αυτό που συνέβη πριν μιά εβδομάδα στη Λάμια στα Διλινάτα, όταν νταλίκα εξετράπη της πορείας της, και ο οδηγός της Σπύρος Γρηγοράτος, ανασύρθηκε νεκρός.
* Στο μεταξύ ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης έστειλε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Βασίλη Τραυλού:
Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τη βαθύτατη λύπη μου για τον αιφνίδιο θάνατο, εν ώρα εργασίας, του υπαλλήλου της Δ. Ε. Ελειού – Πρόννων, Βασίλη Τραυλού, ενός οικογενειάρχη με ήθος και αίσθημα καθήκοντος.
Σε τέτοιες στιγμές, τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένειά του, στην οποία συμπαραστεκόμαστε και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλλονιάς