Μεγάλη γαλάζια μάζωξη (Νομαρχιακή Συνέλευση) πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχελιο «Μουϊκης», όπου μίλησε ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης και γραματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Κατά την ομιλία του ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στις άσχημες για την Χώρα μας πολιτικές εξελίξεις, τόνισε ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παραπαίει και ότι έρχεται  Κυβέρνηση της Ν.Δ. υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία θα βάλει «φρένο» στον κατήφορο και θα διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ομιλία του βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά (συνοδεύει στην Κεφαλονιά τον κ. Αυγενάκη), ενώ μίλησαν ακόμη ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος της ΝOΔΕ κ. Αντώνης Κατσιγιάννης, ο τ. πρόεδρος κ. Βαγγέλης Λουκέρης, ο τ. αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, η κ. Εύα Βολτέρα κ.ά.
Στην μάζωξη, που πήραν μέρος πάνω από 60 άτομα, παρέστησαν ακόμη οι πολιτευτές κ.κ. Παύλος Παπαδάτος, Μπάκης Λυκούδης και Τζόγια Γρουζή, , ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Κεκάτος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης, ο γραμματέας της Τ.O. Αργοστολίου κ. Μάκης Παγουλάτος, η κ. Αθηνά Αυγουστάτου, η κ. Αμαλία Μοσχονά, ο κ. Τάσης Ζησιμάτος, η κ. Ειρήνη Στεφάτου, η κ. Σοφία Λουκέρη, ο κ. Σάββας Σαββαόγλου, ο κ. Σπύρος Ματιάτος, ο κ. Νίκος Παπαδάτος, ο κ. Αλέξης Μοσχονάς, ο κ. Διονύσης Κοκκόσης, ο κ. Παναγής Βανδώρος, ο κ. Σπύρος Σολωμός, ο κ. Βασίλης Ζησιμάτος, ο κ. Γεώργος Κουρής, ο κ. Δημήτρης Φιοραβάντες,  η κ. Μαριάντζελα Φραγκισκάτου , ο κ. Παναγής Καππάτος, ο κ. Μάκης Αποστολάτος, ο κ. Βασίλης Ρουχωτάς κ.ά.

* Τον κ. Αυγενάκη συνόδευαν οι συνεργάτες του Σπύρος Σταθάτος και Παναγής Φωκάς.
*  O κ. Αυγενάκης έφαγε χθες βράδι στο εστιατόριο «Captain’s» (σε δείπνο που παρέθεσε ο Παύλος Παπαδάτος) και διέμεινε στο ξενοδοχείο «Grand Hotel» (πρώην «Oλγα»).


Δήλωση του Λ. Αυγενάκη στα τοπικά ΜΜΕ


O γραμματέας ΠΕ ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης που παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τον εορτασμό του πολιούχου της Κεφαλονιάς Αγ. Γεράσιμου, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ:
«Δυστυχώς, ζούμε μέρες που η Κυβέρνηση με τις συμπεριφορές, τις κινήσεις και τις μεθοδεύσεις της ευτελίζει τους θεσμούς και προσβάλλει τη Δημοκρατία. Με αποκλειστική της ευθύνη, στην κρίση οικονομίας, προσθέτει και κρίση Δημοκρατίας. Απέναντι σε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, καλούμε τους πολίτες – το έκανε χθες, από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μητσοτάκης – σε δημοκρατική εγρήγορση.
Κριτήριο, γνώμονας και φροντίδα της ΝΔ στην υπόθεση των τηλεοπτικών σταθμών είναι να διασφαλιστεί η Δημοκρατία, η πολυφωνία και η ελεύθερη ενημέρωση. O νόμος Παππά, δεν θεραπεύει αλλά δημιουργεί προβλήματα. Και θα καταργηθεί.
Τα παιχνίδια με τους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη και το Σύνταγμα αποδυναμώνουν την ίδια τη Δημοκρατία. Oφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο στον όποιον οδηγεί η Κυβέρνηση τη χώρα και να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις».

img_3640
Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης με τον κ. Παύλο Παπαδάτο
img_4669
Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης
img_4665
Φωτό από την χθεσινή γαλάζια μάζωξη.