18 Οκτωβρίου το Super Cup Διλινάτα- Παλληξουριακός

Φωτό από τη φιλική αναμέτρηση Διλινάτων-Παλληξουριακού 0-3 (φωτό: sportsthea)

Στις 18 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη, ορίστηκε από την ΕΠΣΚΙ ο τελικός του Super Cup της Ενωσης, ανάμεσα στον πρωταθλητή Παλληξουριακό και στον κυπελλούχο Α.Ο. Διλινάτων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 4 μ.μ.

Στο μεταξύ οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι έδωσαν προχθές Πέμπτη 21/9 στο Γήπεδο Αργοστολίου.

Οπως αναφέρει το sportsthea.gr, oι δύο προπονητές, που από φέτος ανέλαβαν τις τύχες των συγκεκριμένων ομάδων για να τις οδηγήσουν εκ νέου σε επιτυχίες, Γκ. Ρέτσι – Τ. Παπαθεοδωρόπουλος, μετά από μια σκληρή προετοιμασία (οι γηπεδούχοι εν τω μεταξύ έπαιξαν όπως είναι γνωστό για το κύπελλο Ελλάδος στο Ύπατο, αλλά και ακόμη ένα ακόμη φιλικό με τον Πυλαριακό την περασμένη Κυριακή, ενώ για τους φιλοξενούμενους ήταν το πρώτο που έπαιξαν), έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους, δοκίμασαν διάφορα σχήματα και το πιο σημαντικό έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος και σε ένα 70λεπτο (2Χ35) οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση, φάνηκαν όμως αρκετά κουρασμένες.

Άλλωστε με την αλλαγή προπονητών ο κάθε ένας θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τη δική του «σφραγίδα». Για αυτό χρειάζεται υπομονή και χρόνος!

Για την ιστορία, αφού μικρή σημασία έχει αυτό, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-3 για τους φιλοξενούμενους, που φάνηκαν πιο έτοιμοι.

Τα γκολ: 6′ 0 – 1 Αντ. Κορσιάνος, 28′ 0 – 2 Βασ. Ρεμούντης, 30′ 0 – 3 Ηλ. Αντωνάτος

Διαιτητής ήταν ο Αρμάντο Καράι.