Εδώ και οκτώ περίπου μήνες έχει εκλεγεί η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας (ΝOΔΕ) υπό τον κ. Αντώνη Κατσιγιάννη, πλην όμως δεν έχουν ενοικιαστεί γραφεία για την Oργάνωση, η οποία βρίσκεται «στον αέρα»!

Ηδη πολλά μέλη της τοπικής Ν.Δ. έχουν αρχίσει να «γκρινιάζουν» γιατί η Oργάωση δεν προχωρεί σε αναδιοργάνωση και συσπείρωση του κόμματος στην Κεφαλονιά και στο Θιάκι, «ειδικά τώρα που η Κυβέρνηση βρίσκεται υπό κατάρρευση». O πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Αργοστολίου κ. Γεράσιμος Παγουλάτος, που ρωτήθηκε από τον «Η» γιατί δεν γίνονται συνεδριάσεις της ΝOΔΕ, απάντησε με νόημα:

«Περιμένουμε να νοικιάσει γραφεία ο πρόεδρος για να μας καλεί για τις συνεδριάσεις».

Επίσης, ο τ. πρόεδρος της ΝOΔΕ κ. Βαγγέλης Λουκέρης, ερωτηθείς σχετικά από στελέχη της τοπικής Ν.Δ. απάντησε επίσης με νόημα:

«Κοιτάξτε να δείτε, επί θητείας μου ως πρόεδρος είχαμε γραφεία γιατί τα πλήρωνα απ’ την τσέπη μου»!

Επιπλέον, άλλα στελέχη της τοπικής Ν.Δ. σε μεταξύ τους συζητήσεις θέτουν το ζήτημα ενοικίασης γραφείων ΝOΔΕ, προσθέτοντας ότι «…πρέπει να πάψουν οι συνεδριάσεις στο Μέγαρο», ενώ άλλα θέτουν ότι ο νέος πρόεδρος δεν νοικιάζει γραφεία …γιατί δεν έχει οριστικοποιηθεί η λίστα των υποψήφιων βουλευτών!

Τα προηγούμενα γραφεία της ΝοΔΕ στο Κτίριο Αντζουλάτου ξενοικιάστηκαν αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές της οργάνωσης.