Πρώτος για υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας «παίζει» ο επιχειρηματίας και επικοινωνιολόγος κ. Παύλος Παπαδάτος, είτε οι εκλογές γίνουν με λίστα, είτε με κανονικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το γαλάζιο εκλογικό επιτελείο έχει εκτιμήσει ο κ. Παπαδάτος, με βάση και τις νέες εξελίξεις μπορεί να κερδίσει με άνεση την βουλευτή κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ή όποιον άλλο θέσει υποψήφιο στο Νομό μας ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα ενημερωμένος για τις ικανότητες του κ. Παπαδάτου, αλλά και την προσφορά του στο κόμμα της Ν.Δ., γι’ αυτό και στο προεκλογικό του προσπέκτους είχε συμπεριλάβει τις κρίσεις στήριξης από τον επικοινωνιολόγο, ο οποίος θεωρείται κορυφαίος του είδους στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ο κ. παπαδάτος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον τ. πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον οποίο έχει προσκαλέσει στην Κεφαλονιά το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ διατηρεί ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με την τ. υπουργό και βουλευτή κ. Ντόρα Μπακογιάννη.