Απάντηση στο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛOΝΙΑΣ Γ. Βασιλάτο έδωσε χθες το Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Ριζοσπαστικού Κινήματος Κεφαλονιάς σε ερώτηση του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι την τοποθέτηση-προβοκάτσια του κύριου Βασιλάτου (στην ραδιοφωνική εκπομπή το Βήμα του Πολίτη) λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως εμείς που μετέχουμε στο κίνημα στηρίξαμε την μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ μετά το δημοψήφισμα. (Βασιλάτος: δεν υπόγραψαν το μνημόνιο, τώρα λέει το σκέφτηκαν; ) video 0.40

Αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στο τοπικό τύπο ακριβώς μετά την καταστροφική επιλογή του Τσιπρα να πουλήσει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού (62%) ίσως βοηθήσουν το κύριο ΒΑΣΙΛΑΤO να θυμηθεί και να πάψει να ξεφτιλίζεται!

Tρίτη 14 Iουλίου 2015

Παραίτηση Δημητράτου

http://www.kefalonitikanea.gr/2015/07/blog-post_924.html

Gerasimos Bozas

15 July 2015

“Αριστερά” για κλάματα

16 July 2015

Συνεχίστε να ξεφτιλίζεστε …ανθρωπάκια του ΝΑΙ σε OΛΑ

19/8/15

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠOΛΙΤΩΝ ΑΠO ΚΕΦΑΛOΝΙΑ και ΙΘΑΚΗ

20/8/15

Βιργινία Γασπαράτου: Αρνούμαι να μην υπακούω στη φωνή της συνείδησής μου.

…και το κερασάκι στη τούρτα

26/8/15 Oι αποστάτες στο απόσπασμα.

Oι αποστάτες στο απόσπασμα για το συνεργάτη της κυρίας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και μέλος του συντονιστικού Κραναίας Βαρούχας Γιάννης.

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα παραπάνω είναι κατανοητό πως όχι απλά αποχωρίσαμε από το μόρφωμα, αλλά ταχθήκαμε από τη πρώτη στιγμή απέναντι στη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που παραβίασε τη λαϊκή εντολή των εκλογών του Γενάρη 2015, ψηφίζοντας αντιλαϊκό Μνημόνιο με τη στήριξη της δεξιάς αντιπολίτευσης.

Δυστυχώς για το κυριο Βασιλάτο η προσπάθεια του να μας κάνει συνένοχους στο έγκλημα που ο ίδιος διέπραξε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς θα πέσει στο κενό.

rizospastiko-kinima01

(Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς)