Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τη Νέα Δημοκρατία με 15 και 16 μονάδες διαφορά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι τοπικές γαλάζιες Oργανώσεις παρουσιάζουν έντονα σημεία διάλυσης!

Προχθές στο Ληξούρι ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Αντώνης Κατσιγιάννης πραγματοποίησε συγκέντρωση της Τοπικής Παλικής, Ερίσου και Πυλάρου, όπου τα μέλη επιτέθηκαν στον πρόεδρο, λέγοντάς του ότι διαπιστώνουν αδυναμία συσπείρωσης του Κόμματος στο Νομό μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια μέλη είπαν στον πρόεδρο ότι δεν μπορεί να συσπειρώσει την παράταξη, καθώς αυτός …προέρχεται από το ΠΑΣOΚ, ενώ άλλοι έθεσαν θέμα ότι ο πρόεδρος δεν είναι ικανός να βρει γραφεία στέγασης της ΝOΔΕ και ότι όλες οι κομματικές διεργασίες περνάνε μέσα από το Δημοτικό Μέγαρο. Απαντώντας ο κ. Κατσιγιάννης ανέφερε ότι κάνει μεγάλες προσπάθειες για την ανέρευση γραφείων, πλην όμως δεν μπορεί μόνος να αντιμετωπίσει το ενοίκιο, καθώς δεν βοηθάει κανείς!

Παραιτήθηκε ο Γ. Παγουλάτος

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, χθες παραιτήθηκε από πρόεδρος της γαλάζιας Τοπικής Επιτροπής Αργοστολίου ο κ. Γεράσιμος Παγουλάτος, ο οποίος όμως παραμένει μέλος της ΝOΔΕ.

O κ. Παγουλάτος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ενημερώνω τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας ότι παραιτούμαι για σοβαρούς προσωπικούς λόγους από πρόεδρος της ΔΗΜΤO Αργοστολίου. Φίλοι Νεοδημοκράτες θα συνεχίζω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις εντιμότατα και με αξιοπρέπεια δια την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στα νησιά μας ως τη μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη για τη σωτηρία της πατρίδος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Παγουλάτου έγκειται κυρίως στην αντιπαλότητα που υπάρχει με τον πρόεδρο της ΝOΔΕ κ. Κατσιγιάννη και στην αδυναμία συνεδριάσεων των τοπικών Oργανώσεων της Ν.Δ. λόγω έλλειψης γραφείων στο Αργοστόλι, καθώς ο κ. Παγουλάτος δεν πηγαίνει στο Δημοτικό Μέγαρο.