1980-2020: 40 χρόνια Χορωδία και Μαντολινάτα

Η χρονιά που μας έρχεται (2020) είναι για τον σύλλογό μας μια πολύ σημαντική, επετειακή χρονιά, αφού συμπληρώνονται 40 χρόνια από το ξεκίνημά μας. 40 ΧΡOΝΙΑ από τότε που 15 ρομαντικοί λάτρεις του Καλού Κεφαλονίτικου τραγουδιού, της χορωδίας, του μαντολίνου και της κιθάρας, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα πορεία στα χορωδιακά πράγματα της Κεφαλονιάς, με πρώτο και για 30 χρόνια μαέστρο μας τον Βασίλη Μουντάκη.

Από τότε κύλησαν 40 χρόνια και η χορωδία με την Μαντολινάτα της έγραψαν την δική τους ιστορία, ιστορία δημιουργίας, προσφοράς, προβολής του τόπου, παράλληλα με την μεγάλη δημιουργική χαρά και ψυχαγωγία, καθώς  και την δικαίωση των προσπαθειών των μελών της και των νέων της δασκάλων.

Το 2020 λοιπόν είναι για μας όλους, μια χρονιά γιορτής, αλλά και ευκαιρίας, για να κάνουμε τους απολογισμούς μας και να προσδιορίσουμε τις προοπτικές μας για το μέλλον, με πρωταρχική εκείνη, της σύνδεσής μας με νέους ανθρώπους του νησιού μας, για να μεταλαμπαδευτεί όλη αυτή η ιστορία και πορεία, που είναι ουσιαστικά, η συνέχεια της μεγάλης μουσικής και χορωδιακής παράδοσής του τόπου μας.

1980-2020, 40 χρόνια δημιουργίας, τα γιορτάζουμε με 40 Δράσεις!

Δράσεις που θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτού του χρόνου, με την έκδοση επετειακού ημερολογίου 2020,με πίνακες του Κώστα Ευαγγελάτου, την συναυλία μας με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τα Κάλαντα του Καλωσορίσματος του Νέου χρόνου, έως …τα Κάλαντα του αποχαιρετισμού του και του καλωσορίσματος του 2021!  Μια γιορτή που θα διαρκέσει όλο τον χρόνο!

Σε αυτή την γιορτή μας, θέλουμε κοντά μας τους συμπατριώτες μας, όπου γης, τους φίλους της καλής χορωδιακής μουσικής, σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους φορείς και συλλόγους του νησιού μας, αλλά και όλου του Ιονίου, με τους οποίους θα συμπράξουμε σε δράσεις και εκδηλώσεις.

Χρειαζόμαστε όμως και την στήριξη από τον κάθε ένα από σας, τους φορείς, τους επιχειρηματίες, τους οργανισμούς,για να καταφέρουμε ώστε όλες αυτές οι Δράσεις και εκδηλώσεις να είναι του επιπέδου που θέλουμε και προγραμματίζουμε.

Σας καλούμε λοιπόν να μας στηρίξετε ηθικά και οικονομικά για να γίνει η γιορτή μας, γιορτή του νησιού μας, γιορτή του πολιτισμού του τόπου μας.

1980-2020, 40 χρόνια δημιουργίας, της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, Γιορτή της ΜΟΥΣΙΚHΣ & ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, Γιορτή της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ!

Το ΔΣ.