Στους 5 πιο σέξι πολιτικούς του κόσμου ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το περιοδικό «People»

Στην πεντάδα με τους πιο σέξι πολιτικούς παγκοσμίως βρίσκεται Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με τρία περιοδικά  o Έλληνας πρωθυπουργός φιγουράρει στην πεντάδα με τους πιο σέξι πολιτικούς του πλανήτη.

«Έλα Αλέξη για μια Ελλάδα που είναι σέξι», γράφει η λεζάντα στο περιοδικό «People» κάτω από την φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού και στο δημοσίευμα του περιοδικού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αλέξης Τσίπρας, 42. Ο επαναστάτης μαθητής που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας μας ενέπνευσε για το σλόγκαν: «Έλα Αλέξη για μια Ελλάδα που είναι σέξι»», γράφει η λεζάντα κάτω από την φωτογραφία του πρωθυπουργού.

Αυτοπροσχέδιο

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σέξι ηγέτες είναι ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό του Καναδά, ο Ματέο Ρέντσι της Ιταλίας και ο Φίλιππος ΣΤ’ της Ισπανίας.

Το περιοδικό Glamour του έδωσε μία ακόμα μεγαλύτερη διάκριση αφού τον επέλεξε ως τον πιο σέξι πολιτικό του πλανήτη! Μάλιστα είναι η δεύτερη χρονιά που βρίσκεται πρώτος στη λίστα ενώ ενδεικτικά του… γούστου των γυναικών που το ψήφισαν είναι τα σχόλια τους στο Twitter: «Είναι αναμφίβολα όμορφος και με πολύ έξυπνο τρόπο έχτισε την καριέρα του – Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή. Η γυναίκα του είναι η πιο τυχερή γυναίκα του πλανήτη;».

Επίσης και το περιοδικό More συμπεριέλαβε τον Αλέξη Τσίπρα στην λίστα με τους πιο σέξι πολιτικούς: «Στα 42 του, ο Αλέξης Τσίπρας έχει “κολλήσει” στη θέση του πρωθυπουργού από το 2015 ενώ είναι ένας χαρισματικός ομιλητής με υπέροχα γκριζωπά μαλλιά».

(eleftherostypos.gr)